صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۲ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
اقلیما در گفتگو با آنا:

لحن بد و استفاده از لغات زشت برای مردم خرده‌فرهنگ شده است

رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی ایران گفت:‌ متأسفانه لحن بد و استفاده از لغات زشت برای مردم خرده‌فرهنگ شده است.
کد خبر : 382311

مصطفی اقلیما در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه اجتماعی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره ضد فرهنگ فحاشی در ملأ عام گفت: در تمام کشورهای دنیا زمانی که تورم بالا باشد، عدم امنیت به وجود آید و هیچ قانونی درست اجرا نشود مردم به قدرت زورگویی پناه می‌برند.


وی افزود: در کشورهای جهان سوم که قانون اجرا نمی‌شود پول حرف اول را می‌زند و از طریق مجاری دیگر کارشان را به انجام می رسانند.


رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی ایران با بیان اینکه کشور ما قوانین عالی دارد، گفت:‌ متأسفانه در کشور عدم اجرای قوانین را داریم و این باعث می‌شود که مردمی که از اجرای قانون ناامید می‌شوند با لحن بدگویی حتی کتک زدن و فحاشی روبه‌رو شوند.


اقلیما بیان کرد: هیچگاه در گذشته فحش و حتی کتک‌کاری در خیابان‌ها و اماکن عمومی به اندازه سال‌های اخیر ندیده بودیم اما الان به‌وفور در خیابان شاهد هستیم با هر تلنگر یا اتفاقی افراد یکدیگر را به باد فحش و ناسزا می‌گیرند.


این جامعه‌شناس با بیان اینکه لحن بد و استفاده از لغات زشت برای مردم خرده‌فرهنگ شده است، ادامه داد:  متأسفانه در جامعه‌ای که نتوانیم حرفمان را بزنیم با فحش و ناسزا آن را بیان می‌کنیم که در حقیقت اینها برایمان عادی شده است.


پدر مددکاری اجتماعی ایران گفت:‌ آن احترام و حرف‌های زیبا که در گذشته بود الان دیده نمی‌شود و هر کسی برای گرفتن حقش به جبر و زور و فریاد متوسل می‌شود. یعنی عادت کردیم به فحاشی و همه لغات آن برایمان عادی و روزانه شده است.


وی عنوان کرد: لغات را به یک معنی دیگر استفاده می‌کنیم و بیرون آوردن این لغات از آن آدم سال‌ها طول می‌کشد در حقیقت ما لغات بد و پرخاشگری را فرهنگ کرده‌ایم.


اقلیما ادامه داد:‌ در کشور هر کسی در تخصص خود مشغول نیست و فردی که درست بخواهد حرف بزند کسی حرفش را گوش نمی‌دهند.


انتهای پیام/4046/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر