صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۲ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
با هدف کمک به مردم صورت گرفت؛

سفر رئیس هیئت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها به استان گلستان

رئیس هیئت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها از مناطق سیل‌زده استان گلستان بازدید کرد و در هجدهمین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان حضور یافت.
کد خبر : 382150

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه تهران، محمود نیلی احمدآبادی در سفر به استان گلستان ضمن بازدید از مناطق سیل‌زده این استان با سرپرست استانداری گلستان دیدار کرد.


وی در این سفر از دهنه ورودی گرگان‌رود به دریای خزر و سایر کانال‌های شهرستان گمیشان و همچنین شرکت مزرعه نمونه بازدید کرد.


رئیس هیئت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها، در این سفر بر لزوم آسیب‌شناسی حادثه سیلاب‌های سال جاری به صورت بی‌طرف تأکید و تدوین درس آموخته‌ها و ارائه راهبردها را از جمله اهداف این گزارش توصیف کرد.


نیلی احمدآبادی همچنین در هجدهمین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان حضور یافت و توضیحاتی در مورد خروجی‌های مدنظر از گزارش ملی سیلاب‌ها و روند پیشبرد امور در این هیئت ارائه داد.


در این جلسه سرپرست استانداری گلستان با اشاره به تهیه طرح جامع سیل استان طی سال‌های گذشته، اظهار کرد: طرح جامع سیل استان، سند علمی بسیار خوبی است که پس از وقوع سیل در سال ۸۱ تهیه شد و بسیاری از اقدامات در راستای مقابله با سیل اخیر بر اساس آن صورت گرفت.


میرمحمد غراوی با اشاره به تصرف حریم بستر رودخانه‌ها به عنوان یکی از معضلات اصلی کشور افزود: در همین سیلاب شاهد بودیم که زهکشی اراضی کشاورزی در تخلیه آب‌های دشت‌ها نقش بسیار مؤثری داشتند، لذا اتمام زهکشی در سطح ۲۸۰ هزار هکتار از اراضی استان مطالبه و درخواست جدی ماست.


وی، همچنین با اشاره به سدهای نیمه‌تمام استان، تصریح کرد: اجرای سد نرماب، سد آقدکش، علاج بخشی سد وشمگیر، از جمله اقداماتی است که می‌تواند در کاهش خسارات ناشی از سیلاب و همچنین استفاده بهینه از نعمت الهی مؤثر باشد.


سرپرست استانداری گلستان افزود: یکی از طرح‌های مهم ما اجرای طرح‌های آبخیزداری، آبخوانداری و احداث آب‌بندان است.


گفتنی است در این جلسه، مدیرکل مدیریت بحران استانداری، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، مدیرکل بنیاد مسکن، فرمانداران شهرستان‌های گمیشان، آق‌قلا و گنبدکاووس، گزارش‌هایی از اقدامات صورت گرفته در راستای مقابله با بحران سیل ارائه کردند.


انتهای پیام/4107/4118/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر