صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۰ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸

آمریکا جهنم قتل، تجاوز و خودکشی در جهان/42 میلیون یانکی گرسنه‌اند

آمارهای رسمی و داخلی آمریکا نشان می‌دهد که این کشور در صدر آمارهای مربوط به قتل، تجاوز، مصرف موادمخدر، خودکشی و فقر در جهان است.
کد خبر : 381945

گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا- محمدعلی حسن‌نیا؛ شاید برای برخی در ایران و سیاسیون داخلی، آمریکا بهشتی دست‌نیافتی است. فیلم‌های هالیوودی در آمریکا برای این کشور چهره‌ای موجه و بهشت موعود ساخته‌اند؛ اما واقعیت با آنچه در این کشور دیده می‌شود، تفاوت زیادی دارد. بعد از خروج آمریکا از برجام عده‌ای تلاش کردند که ایالات متحده را هژمونی قدرتمند در جهان معرفی کنند، ولی آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر رمضانی خود با سران و مسئولان لشکری و کشوری نکاتی جالب و آمارهای مهمی از درون کشور آمریکا ارائه کردند.


مقام معظم رهبری با انتقاد شدید از کسانی که درصدد بزک کردن چهره آمریکا در داخل ایران هستند، گفتند: «بر اساس این واقعیات، اصل مذاکره با آمریکا حتی با کسی که آدم حسابی باشد غلط است و مذاکره با اینها که به هیچ چیز از جمله اخلاق و قانون و عرف بین‌المللی پایبند نیستند، مسخره است و مطلقاً معنا ندارد».



معظمله به موضوعات داخلی آمریکا نیز اشاره و در واکنشی انتقادی به معضلات اجتماعی و فرهنگی در درون این کشور، اعلام کردند: «هیچکس از هیبت ظاهری آمریکا نباید بترسد. نه از هیبت آنها نه از ثروت قارون‌های اطراف خلیج فارس؛ آمریکا در درون، مشکلات زیادی دارد. دولت‌شان منسجم نیست؛ طبق گزارش خودشان ۴۱ میلیون آمریکایی دچار گرسنگی‌اند. دو میلیون و ۲۰۰ هزار زندانی و بالاترین آمار مصرف مواد مخدر را دارند و ۳۱ درصد تیراندازی‌‌های جمعی در آمریکاست».


این آمارها بسیاری از واقعیت‌های درونی آمریکا را افشا می‌کند. به همین علت برای بررسی و واکاوی بیشتر مشکلات اجتماعی و فرهنگی  کدخدا به آمار آنها رجوع می‌کنیم.


آمریکا نزدیک به 329 میلیون جمعیت دارد. از این جمعیت 76.6 درصد سفید پوست، 13.4 درصد سیاه‌پوست، 1.3 درصد هندی و 5.8 درصد آسیایی هستند. همچنین گفتنی است از هر سه زندانی در آمریکا دو نفر غیر سفیدپوست هستند که نشان دهنده نژادپرستی آشکار در این کشور است.


همچنین مرکز ملی آمار آمریکا در تازه‌ترین آمار خود اعلام کرده است که 6.1 درصد افراد زیر پنج سال در آمریکا تجربه ارتباط جنسی داشته‌اند. در ادامه این آمار آمده که 22.6 درصد جوانان زیر 18 سال آمریکایی هم ارتباط جنسی را تجربه کرده‌اند. در گزارشی هم گفته شده که بیش از 30 درصد زنان شاغل در ارتش آمریکا مورد تجاوز قرار گرفتند.


بر اساس گزارش مرکز ملی حیاتی آمار آمریکا؛ 50.8 درصد افراد فامیل در این کشور روابط نامشروع جنسی دارند. در زمینه‌های اقتصادی هم آمارها بسیار ناامید کننده است. نزدیک به 19 میلیون نفر از مردم آمریکا معلول هستند و قیمت متوسط مسکن در این کشور برای خرید هر آمریکایی 193 هزار دلار است. میانگین اجاره ماهانه در این کشور نیز در حدود هزار و 500 دلار معادل  21 میلیون تومان است.



از سوی دیگر مرکز تخصصی وزارت بهداشت آمریکا آماری برای میزان خودکشی در این کشور منتشر کرد که بسیار فاجعه‌آمیز است. در 18 سال گذشته، نیمی از ایالت‌های آمریکا دست‌کم شاهد افزایش 30 درصدی نرخ مرگ‌ومیر ناشی از خودکشی بوده‌اند. گفتنی است؛ بین مردان، بیشترین رشد نرخ خودکشی بین مردان میانسال ــ 45 تا 64 ساله ــ بود اما بین زنان بیشترین نرخ خودکشی بین دختران 10 تا 14 رخ داده است.


درباره معضلات اجتماعی در آمریکا رخدادهای اجتماعی همچون «اعتراض به نهادینه شدن رفتار نژادپرستانه در جامعه آمریکا  همچنین ابراز نگرانی روزافزون دانش‌آموزان آمریکایی از گسترش خشونت در اماکن آموزشی و تاکید بر پیامدهای منفی فرامین مهاجرتی ترامپ» مهم‌ترین مشکلات دولت ترامپ است. همچنین «نگرانی شهروندان آمریکایی از کسری بودجه و اعتراضات به سیاست‌­های مالی ترامپ» از دیگر این مشکلات ساختاری در این کشور است.


گفتنی است؛ در اواسط سال 97 بود که دانش آموزان آمريکايی علیه خشونت‌های مسلحانه در اين کشور تظاهرات کردند. در این اعتراض بزرگ نزدیک به 4 هزار نفر از دانش‌آموزان این کشور، سالگرد کشتار مدرسه پارکلند(فلوريدا) را برگزار کردند.



از سوی دیگر، آمار اعتیاد در آمریکا بسیار نگران‌کننده و بسیار وحشتناک است.  بر همین اساس در گزارشی که «وب‌سایت خبری «وُکس» منتشر کرد، در نیمی از خانواده‌های آمریکایی یک نفر به اعتیاد مبتلاست. طبق بررسی «مرکز ملی نظرسنجی سوءمصرف مواد و سلامت» در ۲۰۱۶، بیش از ۲۰ میلیون آمریکایی بالای ۱۲ سال دچار سوءمصرف مواد بودند. همچنین بر اساس آمار در حال حاضر نزدیک به 21 میلیون آمریکایی با سوءمصرف مواد اعتیادآور (از الکل تا مسکّن‌های مرفینی و هروئین) درگیرند. این رقم تقریبا برابر با مبتلایان به دیابت و دو برابر مجموع مبتلایان به سرطان در در این کشور است. نکته جالب‌تر نیز این است که سوءمصرف مواد مخدر در آمریکا سالانه ۴۴۲ میلیارد دلار هزینه برای این کشور ایجاد می‌کند و رتبه اول مواد مخدر در جهان مربوط به آمریکاست.



از طرف دیگر، آمار زندانیان در آمریکا هم بسیار وخیم است. گفتنی است؛ نزدیک به 2 میلیون و 200 هزار نفر در آمریکا زندانی هستند. البته این آمار برای سال 2006 است و با توجه به افزایش حجم قتل و جنایت در این کشور باید رشد بسیار زیادی داشته باشد. این آمار با نسبت جمعیتی در این کشور نشان می‌دهد که از هر 145 نفر آمریکایی یک نفر در زندان به سر می‌برد. همچنین در پرونده‌ای وکیل تسخیری یک زن آمریکایی خبر داد که زندانبانان زندان «برووارد» در کالیفرنیا موکل او را مجبور کردند در سلول انفرادی به تنهایی و بدون حضور پزشک فرزند خود را به دنیا بیاورد. «هاوارد فینکلستاین»، وکیل تسخیری «تامی جکسون» اعلام کرد از بی‌توجهی زندانبانان به وضعیت حاد موکلش شکایت کرده است.


همچنین در موضوع طلاق هم آمریکا در ردیف اول دنیا قرار دارد. بنا بر آمارها از هر هزار آمریکایی پنج نفر تجربه طلاق را دارند. این در حالی است که میانگین نرخ طلاق در جهان 3.1 نفر به ازای هر هزار نفر است. 


وضعیت غذایی هم در آمریکا اصلاً مناسب به‌نظر نمی‌رسد. وزارت کشاورزی آمریکا در گزارشی عنوان کرد که 12.3 درصد از خانواده‌های آمریکایی از گرسنگی رنج می‌برند؛ یعنی 42 میلیون آمریکایی گرسنه‌اند. همچنین طبق گزارش سی‌ان‌ان، ۴۳ درصد خانواده‌های آمریکایی قادر به تأمین هزینه‌های ابتدایی مثل اجاره و غذا نیستند.



بر اساس این گزارش ۴۰ درصد تولدها در آمریکا خارج از ازدواج معمولی و نامشروع است. یعنی از هر دو آمریکایی یک نفر از آنها دارای نطفه مشروع نیست و این نشان زوال فرهنگی و خانوادگی در این کشور است.


آخرین آماری که رشد فجیع آمارهای اجتماعی در آمریکا را نشان می‌دهد، مربوط به تیراندازی و کشتار در این کشور است، به نحوی که ۳۱ درصد از تیراندازی‌های جمعی در آمریکا به وقوع می‌پیوندد. علیرغم اینکه آمریکا حدود پنج درصد از جمعیت دنیا را داراست، عرصه وقوع نزدیک به ۳۱ درصد از کل حوادث مربوط به کشتارهای کور در سراسر دنیاست.  آخرین صحنه تیراندازی فجیع در آمریکا به کشتن یک زن باردار توسط پلیس این کشور مربوط است.



(وضعیت زندانیان در آمریکا)

 تا اول ماه «مه» که حدود ۱۲۰ روز از سال جاری میلادی می‌گذرد در آمریکا ۱۰۴ تیراندازی کور انجام شده که در آنها بالغ بر 4 هزار و 500 نفر نفر کشته شده‌ و بیش از 8 هزار و 400 نفر زخمی شده‌اند.





(تیراندازی پلیس آمریکا به زن سیاه‌پوست حامله؛ در صورتی که هیچ‌گونه سلاحی همراه خودش نداشت)


انتهای پیام/4106/4082/


انتهای پیام/

ارسال نظر