صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۹ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸

پروژه آموزش عالی چین در آستانه جهانی شدن قرار دارد

افزایش همکاری‌های دانشگاهی در سراسر آسیا، خاورمیانه و شرق اروپا نشان می‌دهد که پروژه آموزش عالی چین در حال اثرگذاری است.
کد خبر : 381188

به گزارش خبرنگار حوزه‌ دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تایمز هایر اجوکیشن، اطلاعات جدید نشان می‌دهد میزان همکاری‌های دانشگاهی در سراسر آسیا، خاورمیانه و شرق اروپا افزایش بسزایی داشته است. این امر حاصل از استراتژی‌های پکن برای آموزش عالی است.


پروژه کمربند و جاده چین باهدف تقویت ارتباطات با کشورهای آسیایی و جهانی اجرا می‌شود. این پروژه در مراحل اولیه روی حمل‌ونقل و زیرساخت‌ها تمرکز کرده است.


چین پروژه کمربند و جاده را در سال 2013 با 750 میلیارد پوند راه‌اندازی کرد. این پروژه که لقب جاده ابریشم قرن بیست و یکم را گرفته است که به راه تجاری باستانی میان شرق و غرب اشاره دارد.


چین این پروژه را با هدف بهبود ارتباط میان چین، اروپا، خاورمیانه و آفریقا از طریق جاده، قطار و دریا راه‌اندازی کرد اما بهانه‌ای برای تقویت همکاری‌های حوزه آموزش عالی میان چین و همسایگانش نیز شده است.


بر اساس آخرین اطلاعات از میزان انتشارات دانشگاهی در الزویر و اسکوپوس تعداد مقالات و تحقیقات علمی انجام شده میان دانشمندان از کشورهای مختلف رشد زیادی داشته است.


بیشترین میزان همکاری‌های تحقیقاتی میان چین و قسمت‌های دیگر آسیا، شرق اروپا و شمال آفریقا صورت گرفته است. 9 کشور میزان همکاری تحقیقاتی و پژوهشی خود را با چین از سال 2013 تا 2017 بیش از صد درصد افزایش داده‌اند.


انتهای پیام/4107/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر