باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد لارستان احیا میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لارستان، صبح امروز با حضور معاون آموزشی و مدیران گروههای آموزشی، كارگاه آموزشی سامانه پژوهشیار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان برگزار شد.
مدیر پژوهشی واحد لارستان در این جلسه گفت: سامانه پژوهشیار یكی از برنامههای موفق و كاربردی است كه تمام استادان و دانشجویانی كه با پایاننامه و رسالهها در ارتباط هستند از این به بعد با ثبت نام در این سامانه مراحل كار را پیگیری كرده و نیاز به حضور فیزیكی دانشجو نیست.
حسن امامی به برخی از دورههای آموزشی كه زیر نظر حوزه پژوهشی برگزار شده است، اشاره كرد و افزود: برگزاری دوره آموزشی End Note ویژه استادان و مدیران دانشگاهی، دوره آموزشی پایگاههای اطلاعاتی (نمایههای استنادی و تخصصی بینالمللی) به منظور استفاده از پایگاه های اطلاعاتی مرجع و دسترسی به منابع مطالعاتی و امور پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاهیان انجام شده كه از این دو دوره آموزشی استقبال خوبی شده است.
وی درباره جلسه دفاع از پایاننامههای دانشجویی اظهار كرد: سعی شده است در برگزاری جلسات دفاع در مقاطع ارشد و دكتری تخصصی از استادان مبرز استفاده كنیم تا كیفیت و سطح علمی اینگونه جلسات، مطلوب باشد و رسالهها و پایاننامهها را كاربردی كرده و تا حد امكان از سازوكارهایی استفاده كنیم تا بتوانیم بستری مناسب برای ارتباط آنان با صنعت فراهم كنیم.
مدیر پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان متذكر شد: جلسات متعددی با انجمنهای علمی بهمنظور وحدت رویه در برگزاری سمینارهای علمی گرفته شده است تا سمینارهای علمی علاوه بر تخصصی و كاربردی بودن، باعث افزایش سطح علمی دانشجویان و جامعه شود.
امامی درباره فصلنامه جغرافیای واحد دانشگاهی لارستان گفت: تاكنون 32 شماره از این فصلنامه با درجه علمی پژوهشی چاپ شده كه مورد استقبال استادان، محققان و دانشجویان بسیاری قرار گرفته است و در آیندهای نزدیك تعداد مقالات چاپ شده در این فصلنامه به 15 مقاله در هر شماره خواهد رسید تا جوابگوی نیازهای علمی دانشگاهیان باشد.
وی خاطرنشان کرد: از طرفی با توجه به تخصصی بودن این فصلنامه در زمینههای سیل، زلزله و مقاومسازی شهری بهدنبال ارتباط ملموستری با ارگانهای متولی فرآیندهای ساخت و ساز و مبلمان شهری هستیم تا بسیاری از این مشكلات با بهرهگرفتن از استادان و سازوكارهای علمی حل شود.
مدیر پژوهشی واحد لارستان بیان کرد: احیای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، عضوگیری جدید و بررسی فعالیتهای پژوهشی محققان در راستای ارتباط با صنعت در دستور كار حوزه پژوهشی قرار دارد و در این خصوص، جلسات متعددی گرفته شده و بسترهای لازم فراهم آمده است.
امامی یادآور شد: پژوهش و تحقیق، قلب تپنده مراكز علمی است و بدون تردید برای رسیدن به جامعهای دانشمحور، باید دانشپژوهشان و محققان متعهد و متخصص مورد توجه بیشتر واقع شوند.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/