صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
اوسط در گفتگو با آنا مطرح کرد:

لزوم تربیت نیروی متخصص با توجه به نیاز بازار کار

دانشجوی دانشگاه کلگری گفت: دانشگاه‌ها باید باتوجه به نیاز بازار کار، نیروی کار متخصص تربیت کنند.
کد خبر : 380240

به گزارش خبرنگار حوزه‌ دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بهنام اوسط متولد سال 1373 در شهر جهرم فارس است. وی سال 91 در دانشگاه تهران در رشته مهندسی برق شروع به تحصیل کرد و بعد از فارغ‌التحصیلی به دانشگاه کلگری کانادا رفت تا در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم کامپیوتر مشغول به تحصیل شود.


اوسط در گفتگو با خبرنگار آنا درباره دستاوردهای پژوهشی خود گفت: پروژه‌ای با شهرداری کلگری در زمینه شهر هوشمند انجام دادم که در نتیجه آن دو مقاله آکادمیک نیز منتشر کردم.


وی با اشاره به تفاوت سیستم‌های آموزشی در کشورهای شرقی و غربی بیان کرد: یکی از خصوصیت‌های دانشگاه‌های ایران  کم‌توجهی و بی‌توجهی به هدف نهایی یعنی تربیت نیروی متخصص با توجه به نیاز بازار کار است، به‌خصوص در رشته‌های مهندسی که بخش اعظمی از تمرکز روی دانشگاه است.


اوسط درباره حضور دانشجویان غیربومی در دانشگاه‌های غربی اظهار کرد: تقریباً ٩٠ درصد دانشجویانی که در دانشگاه کلگری ارشد یا دکتری می‌خوانند از کشورهایی غیر از کانادا و آمریکا هستند. اکثر دانشجویان کارشناسی این دانشگاه بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی مشغول به کار می‌شوند.


وی در خصوص بهبود دانشگاه‌های داخل کشور گفت: دانشگاه‌های ایران از نظر محتوای آموزشی کم و کاستی ندارند؛ اما همان‌طور که اشاره کردم باید توجه بیشتری به ارتباط میان دانشگاه و بازار کار شود تا نیروی انسانی با توجه به نیاز بازار کار تعلیم و تربیت شود.


اوسط درباره ویژگی مورد نظر خود برای انتخاب دانشگاه خارجی گفت: برای من از ملاک‌های انتخاب دانشگاه کیفیت رشته تحصیلی، محیط دانشگاه، مقدار کمک هزینه و کشور محل تحصیل بود.


انتهای پیام/4107/4021/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر