صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۰۰ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
20 اردیبهشت‌ماه؛

روز جهانی بستنی علمی، فرصتی برای مطالعه برگزار می‌شود

با هدف افزایش سرانه کتابخوانی و بازنگری در فرهنگ استفاده از فضا‌های عمومی شهری ۲۰ اردیبهشت ماه به‌نام روز بستنی علمی نام‍گذاری شده است.
کد خبر : 380130

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، روز جهانی بستنی علمی، فرصتی برای مطالعه؛ با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نام‌گذاری شد.


در این روز محققان، پژوهشگران دانشجویان و نخبگان، دانش‌آموزان همچنین عموم مردم اقدام به مطالعه کتاب تخصصی و یا مورد علاقه خود در کنار میل نمودن یک بستنی در فضای عمومی نزدیک محل کار و یا منزل خود یا در فضای عمومی مانند پارک‌ها خواهند کرد.



با توجه به آمارهای ارائه شده از سرانه مطالعه در ایران و سایر نقاط جهان به طور کلی این روز با هدف فرهنگ‌سازی مطالعه، افزايش سرانه كتابخوانی و استفاده از فضاهای عمومی شهری در بستری فرهنگی برگزار می‌شود.


امسال نظر به تقارن بیستم اردیبهشت با ماه مبارک رمضان علاقه‌مندان پس از افطار می‌توانند این مراسم را نمادینه سازند.


همچنین امسال جشنواره عکاسی نیز با هدف افزایش انگیزه شرکت‌کنندگان به‌صورت مسابقه برگزار می‌شود.
گزارشات تصویری سال گذشته حاکی از این است که استقبال گسترده از روز جهانی بستنی علمی در سطح مدارس و دانشگاه‌های سراسر کشور صورت گرفته است.


انتهای پیام/4122/


انتهای پیام/

ارسال نظر