صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
یک نماینده مجلس:

بی‌توجهی به قانون درمورد اموال مسئولان بزرگترین چالش است

عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: اجرا نکردن اصول قانون اساسی در حوزه اموال مسئولان بزرگترین چالش کشور است.
کد خبر : 379818

یحیی‌ کمالی‌پور در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره راه‌اندازی سامانه ثبت‌ و ضبط اموال مسئولان کشور اظهار کرد: این اقدام شروعی برای مبارزه با فساد و شفاف‌سازی است که باید آن را به فال نیک بگیریم.


وی اضافه کرد: یکی از چالش‌ها و آسیب‌های کشور در خصوص اموال مسئولان کتمان حقایقی است که تا امروز وجود داشته و هیچ آمار و شاخص درستی برای سنجش آن نداشتیم و آنچه در مصاحبه‌ها، محافل و رسانه‌ها مطرح شده بیشتر ظنی و حدسی بوده و به‌نظرم راه‌اندازی چنین سامانه‌ای بهترین راه برای شفافیت است که باید زودتر از اینها صورت می‌گرفت.


عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اگر مسئولان اموال خود را در اختیار سامانه‌ای قرار دهند که در آنجا راستی‌آزمایی شود هم به شفاف‌سازی کمک می‌کند و هم خودشان از تهمت‌ها و آسیب‌ها مصون می‌مانند؛ از طرف دیگر مردم هم می‌توانند نظاره‌گر روند ثروت‌زایی مسئولان باشند.


نماینده مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه اگر اموال مسئولان در سامانه ثبت و بعد از مسئولیتشان ارزیابی شود دیگر اینهمه گرفتاری در کشور نداریم، گفت: وقتی به اموال برخی افرادی که هر چهار یا هشت سال یک بار در کشور مسئولیت داشته‌اند نگاه می‌کنیم، سرمایه‌های آنان بیانگر مسائل دیگری است که با منطق مدیریتی و مسئولیتی‌ آنان سازگاری ندارد.


وی اضافه کرد: فردی که 20 تا 30 سال در کشور مسئولیت داشته است فرصت کار اقتصادی ندارد، در اینجا دو حالت مفروض است؛ اگر آن فرد اقتصاددان خوبی است چرا تجربه خود را در اختیار کشور قرار نمی‌دهد تا این قدر مشکل اقتصادی نداشته باشیم و اگر از رانت استفاده کرده بهتر است اموالش در مَرئی و منظر مردم قرار گیرد.


کمالی‌پور با تأکید بر اینکه بزرگ‌ترین چالش کشور اصولی از قانون اساسی است که در حوزه اموال مسئولان اجرایی نشده، بیان کرد: راه‌اندازی سامانه ثبت‌ و ضبط اموال مسئولان کشور هم اگر در حد دستورالعمل و بخشنامه باشد خیلی پاسخگو نیست.


عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلام با ابراز امیدواری به اینکه سامانه ثبت اموال مسئولان راه‌اندازی، راستی‌آزمایی و نظارت شود، خاطرنشان کرد: مردم باید بدانند اموال مسئولان چگونه اضافه یا کم می‌شود و این مهم مهمترین راه برای بازگشت اعتماد عمومی به حاکمیت و مسئولان است.


نماینده مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت از طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان هم گفت: این طرح در کمیسیون حقوقی در حال بررسی است و در جلسه‌ای که با رئیس قوه قضائیه داشتیم مسائلی را مطرح کردیم و امیدواریم طرح با کمک قوه قضائیه نهایی و در کمیسیون تصویب شود تا آن را در اختیار نمایندگان صحن مجلس قرار دهیم.


انتهای پیام/4034/4123/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر