تأثیر روزهداری در کاهش گرایش اقشار مختلف به بزههای اجتماعی
آذر اسکندری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در مینودشت با تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در این ماه درهای رحمت الهی به روی بندگان باز بوده و تأثیر عمدهای در کاهش گرایش اقشار مختلف به سمت گناه و بزههای اجتماعی دارد.
وی افزود: ماه مبارک رمضان، میان مسلمانان از جایگاه ویژهای برخوردار بوده و آنان با فراهمکردن زمینههای معنوی در ماههای رجب و شعبان خود را برای ورود به این ماه پربرکت آماده میکنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت تصریح کرد: این ماه مبارک فرصتی برای خودسازی و انس با قرآن است و مؤمنان برای درک حقیقت آن باید از یکدیگر سبقت بگیرند.
اسکندری گفت: خداوند در این ماه از بندگان خود در نهایت کرامت و مهربانی پذیرایی کرده و گناهان آنها را میبخشد چون بر اساس روایات، ماه مبارک رمضان موجب سوزش گناهان میشود.
وی با بیان اینکه یکی از راهها برای تقویت بُعد معنوی انسان تقواست، گفت: اگر انسان خواستار پرورش این بعد در خود است، باید هوای نفس را مهار و خود را سرگرم لذتها و شهوات جسمی نکند و روزه یکی از اعمال مؤثر در این زمینه است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت با بیان اینکه آرامش روان و جسم یکی از فضائل روزه است، یادآور شد: روزهداری روح و روان و جسم را آرامش داده و موجب سلامتی آنها میشود.
اسکندری افزود: وجود شب قدر در این ماه نعمتی الهی برای مسلمانان است و مقدرات یک سال آنها بر اساس لیاقتهایی که خود آنها به وجود آوردهاند، تعیین میشود و انسان در چنین شبی با تفکر و تدبر میتواند اعمال یکسال خود را رقم بزند.
وی با برشمردن برخی فضائل روزهداری خاطرنشان کرد: فضائل روزهداری برای کسانی است که حقیقت آن را درک و به محتوای آن عمل و در گفتار و کردار بهکار گیرند.
انتهای پیام/4117/4103/4062/
انتهای پیام/