صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۰ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
طی پیامی اعلام شد؛

لغو مجوز برگزاری نشست بررسی «طرح اداره و نظارت بر صداوسیما»

روابط عمومی جامعه رسانه اسلامی اعلام کرد: اجازه برگزاری نشست بررسی «طرح اداره و نظارت بر صداوسیما» داده نشد.
کد خبر : 378577

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، روابط عمومی جامعه رسانه اسلامی در خصوص لغو یک نشست علمی-تخصصی در پیامی اعلام کرد: اجازه برگزاری نشست بررسی «طرح اداره و نظارت بر صداوسیما» داده نشد، درحالی‌که طرح اداره و نظارت بر صداوسیما در اولویت‌های بررسی مجلس شورای اسلامی است و نیاز است در محافل علمی و دانشگاهی مورد نقد و بررسی قرار گیرد. دو تشکل جامعه رسانه اسلامی و انجمن علمی ارتباطات دانشگاه صداوسیما با در نظر گرفتن شئون رسانه ملی قصد داشتند با حضور نمایندگان قوای سه‌گانه در شورای نظارت بر صداوسیما به بررسی علمی این طرح بپردازند ولی با فشارهای وارد آمده برگزاری این برنامه لغو شده است. لازم به توضیح است این تشکل به‌طور رسمی از حسین رضی معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی سازمان صداوسیما برای حضور در این نشست دعوت کرد اما رضی دعوت را به علت تداخل جلسات نپذیرفت.


در ادامه این پیام عنوان شده است: بحث نظارت به‌خصوص پس از بی‌توجهی به تذکر رهبر انقلاب در جلسات خصوصی و مراجع عظام تقلید نسبت به رشد بخت‌آزمایی‌ها در تلویزیون به چالش جدی تبدیل‌شده است. آیا صرفاً پس از ورود رهبری و مراجع عظام تقلید باید صداوسیما از برخی عملکردهای ضددینی خود عقب‌نشینی کند؟ اعضای شورای نظارت بر صداوسیما نیز جایگاه خود را فرمایشی و نفوذ کلام خود را صرفاً در حد توصیه می‌دانند.


در ادامه این پیام عنوان آمده است: متأسفانه پیش‌ازاین نیز به دلیل یک نقد دانشجویی در نشریه «نبض» صداوسیما راجع به مطالبه جوان‌گرایی در رسانه ملی، فشارهای زیادی از طرف برخی از اساتید و مسئولان رده‌های مختلف به هیئت تحریریه واردشده است. اگر قرار نباشد دانشجویی که فردا در لایه‌های مختلف یک سازمان قرار می‌گیرد، با نقاط ضعف و قوت آن آشنا شود، چه کسی قرار است این آگاهی را کسب کند؟


در ادامه این پیام عنوان شده است:  مجموع این نقدناپذیری‌ها در حالی رخ می‌دهد که رهبر انقلاب بارها دانشجویان را به‌ نقد و مطالبه‌گری اصولی و شجاعت و صراحت در اقدام و بیان تشویق کرده و در دیدار سال گذشته با دانشجویان، خود را از منتقدان همیشگی صداوسیما دانست. تداوم این رویه در برخورد قهرآمیز نسبت به مطالبه‌گری دلسوزانه دانشجویان، امیدها را برای اصلاح رویه‌ها و ساختارها در آستانه گام دوم که باید نظام در تمام سطوح نسبت به رفع اشکالات خود اقدام کند، به ناامیدی تبدیل می‌سازد.


انتهای پیام/4107/4084/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر