صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
رئیس قوه قضائیه:

پایان‌نامه‌های دانشگاهی باید چراغ راه مجریان کشور باشد

رئیس قوه قضائیه گفت: پایان‌نامه‌هایی که در دانشگاه‌ها تهیه می‌شوند باید به پیشنهادهایی کاربردی تبدیل شود و چراغ راه مجریان و دست‌اندرکاران کشور باشد.
کد خبر : 378250

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، از روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی در نشست با نخبگان، اساتید و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: مقالات و پایان‌نامه‌هایی که در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه تهیه می‌شوند نباید در دانشگاه بماند بلکه باید به پیشنهادهایی کاربردی تبدیل شود و چراغ راهی برای مجریان و دست‌اندرکاران کشور باشد.


وی در این نشست با بیان اینکه ما آمادگی داریم از نظرات و دیدگاه‌های همه صاحب‌نظران و دانشگاهیان بهره‌مند شویم، تصریح کرد: کارهای دانش‌بنیان می‌تواند از صادرات مواد خام جلوگیری و ارزش افزوده ایجاد کند.


رئیس قوه قضائیه با اشاره به وجود ۱۰۰ هزار دانشجو در سیستان و بلوچستان افزود: این تعداد دانشجو در استان یکی از افتخارات نظام اسلامی و قابلیتی برای توسعه اقتصادی و عدالت اجتماعی است.


رئیسی گفت: این استان می‌تواند در پرتو علم و فناوری و فعالیت‌های دانش‌بنیان به توسعه همه‌جانبه به‌ویژه در زمینه استفاده از انرژی‌های پاک (باد و خورشید) و گردشگری و صنایع دستی دست یابد.


دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان در حال برنامه‌ریزی برای پاسخگویی به نیازهای منطقه‌ای هستند


غلامرضا رضایی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در مورد پتانسیل‌های استان، با توجه به پژوهش و فرصت‌های مهم استان اظهار کرد: دانشگاه‌های استان خصوصاً دانشگاه‌های دولتی در حال برنامه‌ریزی برای پاسخگویی به نیازهای منطقه‌ای و بهره‌برداری از مزیت‌های نسبی و فرصت‌های منطقه‌ای در راستای توسعه استان هستند.


وی با اشاره به این مهم که فرصت‌های تحقیق و پژوهش یکی از مهم‌ترین مبانی ارتقا و پویایی هر جامعه‌ای است افزود: استان پهناور سیستان و بلوچستان دارای فرصت‌های عظیمی مانند فرصت‌های توریستی و بازرگانی سواحل جنوبی استان، ظرفیت بی‌نظیر استان در ترانزیت کالا و فرصت مرزهای گسترده آبی و خاکی با کشورهای همسایه را داراست که نوعاً قابلیت بالایی برای توسعه بازرگانی با ایران را دارند.


انتهای پیام/4118/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر