صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
شهبازی:

گرانی کاغذ فرصتی برای غلبه بر سندرم کمیت در حوزه نشر است

مشاور عالی و دستیار ویژه رئیس بنیاد شهید گفت: گرانی کاغذ تهدیدی برای کاهش عنوان و تیراژ کتاب است اما از طرف دیگر می‌تواند ناشران را از سندرم کمیت رها کند.
کد خبر : 378128

به گزارش خبرنگار حوزه حماسه و مقاومت گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، محبوب شهبازی در مراسم رونمایی از کتاب فرهنگ اعلام شهدای تهران بزرگ که امروز 11 اردیبهشت در سالن استان‌های سی‌و‌دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که با حضور معاونان و مدیران کل بنیاد برگزار شد، با تقدیر از مجریان انتشار این کتاب ارزشمند و نفیس اظهار داشت: رویکرد بنیاد در این وضعیت کیفی‌سازی تولیدات و حرکت به سمت تولیدات فاخر است. انتشار کتاب فرهنگ اعلام شهدا از جمله کارهای فاخر بنیاد است که با استفاده از امکانات موجود و ظرفیت و توانایی بالای بنیاد در حوزه‌های پژوهشی و فرهنگی انجام شده و فرصت ارزنده‌ای فراهم شده تا به سمت کیفی‌سازی آثار حرکت کنیم.


مشاور عالی و دستیار ویژه رئیس بنیاد با اشاره به برنامه‌های آینده بنیاد گفت: کار فاخر دیگری که بنیاد شروع کرده تدوین کتاب وصایای شهدا توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران است و امیدواریم با همکاری مسئولان، این کتاب‌ها برای توسعه بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت هرچه زودتر در اختیار محققان و علاقه‌مندان قرار گیرد.


وی با قدردانی از همه افرادی که در سال‌های اخیر برای گردآوری فرهنگ اعلام شهدا تلاش کرده‌اند، افزود: نزدیک به ۲۰ سال پیش، ایده تدوین چکیده‌ای مستند از زندگی‌نامه شهدا در بنیاد شهید و امور ایثارگران جنبه اجرا به خود گرفت تا بانک جامع اطلاعاتی در مورد سیره و زندگی این گنجینه‌های تاریخ دفاع مقدس و انقلاب اسلامی ایجاد شود و بنای کار بر لزوم رعایت اصول و مبانی پژوهش علمی در مستندسازی بخشی از تاریخ ایران از سال 1342 به بعد استوار شد و اکنون بخش مهمی از این هدف به سرانجام رسیده است.


مشاور عالی و دستیار ویژه رئیس بنیاد خاطرنشان کرد: در تهیه این اثر، بهره‌گیری از دانسته‌های شاهدان و راویان امین، اسناد دست اول و راستی‌آزمایی شده مورد توجه بوده که به غنای هر چه بیشتر آن کمک شایسته کرده است و امیدواریم مورد بهره‌برداری و استفاده نسل جدید نیز قرار گیرد.


انتهای پیام/4122/4100/


انتهای پیام/

ارسال نظر