صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۹ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
قاسمی:

کسی‌که نتواند هیجان خود را کنترل کند سواد هیجانی ندارد

مدیر گروه تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور گفت: کسی‌که نتواند هیجان خود را در بازی‌های فوتبال کنترل کند و به فحاشی بپردازد، سواد هیجانی ندارد.
کد خبر : 378068

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه و کرسی‌های آزاداندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حمید قاسمی در پنجمین کرسی آزاداندیشی رسانه‌ای که با موضوع «خشم و هیاهو؛ رسانه‌ها و هولیگانیسم در ورزشگاه‌های ایران» عصر امروز در دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: در نظام آموزشی کشور، به مقوله سواد به خوبی پرداخته نشده است. یونسکو در دهه‌های گذشته سواد را به معنای توانایی خواندن و نوشتن به زبان مادری تعریف می‌کرد. 


وی افزود: یونسکو در برهه‌ای، سواد را علاوه بر توانایی خواندن و نوشتن، توانایی استفاده از کامپیوتر نیز تعریف کرد و در این سال‌های اخیر تعریفی ارائه داده است که اگر کسی ۱۲ معیار را نداشته باشد، بیسواد است.


این کارشناس ورزش و مدیرگروه تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور بیان کرد: اگر کسی نتواند هیجان خود را در بازی‌های فوتبال کنترل کند و به فحاشی بپردازد، سواد هیجانی ندارد.


قاسمی تصریح کرد: طبق آمار نیروی انتظامی، پرخاشگری در بین مردم زیاد شده است. متأسفانه سال‌هاست که با پدیده پرخاشگری در محیط‌های ورزشی روبه‌رو هستیم و باید با این قضیه با فرهنگ‌سازی درست برخورد کنیم.


وی ادامه داد: هفت دستگاه فرهنگی، متولی و عهده‌دار کارهای فرهنگی در جامعه هستند که در برخی زمینه‌ها هماهنگی خوبی میان این نهادها وجود ندارد.


این کارشناس ورزشی عنوان کرد: در تمام دنیا، هواداران سرمایه‌های بزرگی برای باشگاه‌ها هستند و باید از ظرفیت هواداران باشگاه‌های فوتبال به نحو مطلوب استفاده کرده و اخلاق و فحاشی نکردن را در محیط‌های ورزشی ترویج دهیم.


قاسمی بیان کرد: فوتبال یک ویترین از اجتماع است که در تمام دنیا مردم هیجان خود را به استادیوم‌ها می‌برند، اما در ایران فرایند هوش هیجانی به‌خوبی کنترل نمی‌شود و دستگاه‌های آموزشی در این زمینه ضعیف عمل کرده‌اند.


وی افزود: افراد وقتی در جمعیت قرار می‌گیرند عقلانیت و ذهن منطقی خود را از دست می‌دهند و هیجان جمعی بر آن‌ها چیره می‌شود و اگر دلیل رفتار خشن را از آن‌ها بپرسید پاسخی نخواهند داشت.


قاسمی در پایان خاطرنشان کرد: ارزش‌های خبری از عوامل مؤثر کار رسانه‌ای کردن است و این ارزش‌ها شامل تازگی، شهرت، شگفتی و ... است. برنامه‌های 90 و مناظره‌های ریاست جمهوری به‌دلیل شهرت افراد و موارد دیگر، مخاطب زیادی از طرف مردم پیدا کرده‌اند. رسانه‌ها می‌توانند نقش مؤثری در کاهش دادن خشونت در ورزشگاه‌ها ایفا کنند.


انتهای پیام/4118/ 4007/


انتهای پیام/

ارسال نظر