صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۸ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد:

قابلیت طرح تخصص‌های مختلف در بیانیه گام دوم انقلاب وجود دارد

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی رشت گفت: بیانیه گام دوم به‌مثابه حرکت منظمی است که افراد و نهادها می‌توانند متناسب با تخصص‌هایی که دارند طرح‌شان را مطرح کنند.
کد خبر : 377773

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رشت، محمدحسین باقری عصر روز گذشته در سومین نشست تحلیلی رسانه‌ای گام دوم انقلاب با عنوان «مجلس شورای اسلامی و بیانیه راهبردی مقام معظم رهبری» که با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در سالن جلسات این واحد دانشگاهی برگزار شد، گفت: بیانیه گام دوم به‌مثابه حرکت منسجم و منظمی است که افراد و نهادهای مختلف می‌توانند متناسب با تخصص‌هایی که در جامعه دارند در چارچوب اصول پذیرفته شده  در نظام اسلامی طرحشان را مطرح کنند.


وی با بیان اینکه طرح‌های ارائه  شده می‌توانند در محیط سالم نقد شوند و به‌صورت روش‌مند به پویایی در‌ گام دوم منجر شوند، افزود: طرح‌های ارائه‌شده باید عنصر شفافیت را افزایش دهند و فرزند زمان خویش و به‌روز باشند و مفهومی مانند حضور مردم، آزادی، عدالت و ارزش‌های اسلامی  را دربرداشته باشند.


عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت منظر بعدی طرح را باعث کارآمدی، افزایش سرعت، دقت، ارتباط و خدمات‌دهی و افزایش سرمایه اجتماعی در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد و گفت: انتخابات مهر تأیید مردم بر تداوم جمهوری اسلامی ایران است.


باقری ادامه داد: قانون انتخابات در ایران دستی نوشته می‌شود؛ بنابراین برای کاهش هزینه‌های اجتماعی، انسانی و مالی باید تمهیداتی اندیشه شود.


وی تأکید کرد: این طرح متضمن رأی شفاف بر مبنای کد ملی و اثر انگشت، به‌صورت دیجیتالی است که هرساله قابل پس‌گرفتن و به‌تعبیری استیضاح نماینده نیز متضمن زنده‌کردن مفهوم وکالت در نمایندگی مجلس برای نظارت‌پذیرکردن رفتار نمایندگان، کاهش امکان خرید و فروش رأی و تعمیق مشارکت مردم و افزایش سرمایه اجتماعی نظام تنظیم شده و از طرح فعلی نمایندگان مجلس جلوتر است.


عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت خاطرنشان کرد: برای اینکه طرح ارائه شده باید این موضوع‌ را پوشش دهد، مجلس شورای اسلامی باید این چهار مفروضات فکری را در گام دوم انقلاب مورد بررسی و بعضی از آنها را تغییر دهد که شامل تمرکز بر جغرافیا، تمرکز بر جمعیت یک موقعیت جغرافیایی، رأی چهارساله و مخفی بودن رأی  باشد.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر