صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۵ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
نیلی احمدآبادی:

ایجاد مرکز نوآوری ضرورت تحول مؤسسات آموزش عالی است

رئیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران گفت: ایجاد مرکز نوآوری در دانشگاه‌ها رسالتی است که برای تحول در مؤسسات آموزش عالی باید صورت بگیرد.
کد خبر : 377075

به گزارش خبرنگار علم فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محید نیلی احمدآبادی در مراسم افتتاح فاز اول مرکز نوآوری پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران که بعد از ظهر امروز در این دانشگاه برگزار شد، گفت: کار مرکز نوآوری از دو سال قبل آغاز شده است تا امروز که به محصول‌ رسیده است. ایجاد مرکز نوآوری در دانشگاه‌ها رسالتی است که برای تحول در مؤسسات آموزش عالی باید صورت بگیرد.


رئیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران افزود: بازرگانی کار فعلی به مهارت‌های نرم، اقتصادی و مدیریتی نیاز دارد.


رئیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران افزود: بازار کار دانش‌بنیان به مهارت‌های نرم، مهارت‌های مهندسی، مدیریتی و اقتصادی نیاز دارد. مهم این است که بتوانیم نیازهای این بازار کار را در دانشگاه برطرف کنیم. برای اینکه بتوانیم نیازهای بازار کار دانش‌‌بنیان را رفع کنیم باید نگاه میان‌رشته‌ای، چند رشته‌ای و فرارشته‌ای داشته باشیم. تمرکز بازار دانشگاه تنها روی صنعت نیست بلکه باید روی جامعه و صنعت متمرکز شود.


نیلی بیان کرد: یکی از کارهای مهمی که در اقتصاد دانش‌بنیان انجام می‌گیرد، شخصی‌سازی محصولات است که موضوع بسیار مهمی محسوب می‌شود. با پیشرفت تکنولوژی و ظهور فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی، رباتیک و اطلاعات فناوری، محصولات شخصی‌سازی در دانش بین رشته‌ای افزایش یافته است. بنابراین باید رشته‌های بین رشته‌ای و چند رشته‌ای را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم.


وی افزود: در دانشگاه تهران پیوستار آموزش، پژوهش و نوآوری ایجاد کرده‌ایم که با کمرنگ شدن مرز میان دانشگاه و صنعت، نقش بسیار مهمی را ایفا خواهد کرد. پیش از این دانشگاه تنها محیطی برای آموزش و یادگیری بود اما در حال حاضر علاوه بر آموزش و یادگیری، باید به دانشجویان مهارت‌های بالای مدیریتی و اقتصادی آموزش داد. پیوستار با هدف توسعه قابلیت‌های جدید در دانشگاه و چرخش نیروی انسانی در بازار کار راه‌اندازی شده است.


رئیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران تصریح کرد: مرکز آموزش، پژوهش و نوآوری بخشی از چرخه بازار کار و نیروی انسانی خواهد بود و تلاش می‌کند نوآوری در تدریس را در دانشگاه ایجاد کند. ایجاد فضایی برای خلق فرهنگ و دانش باعث می‌شود که دانشگاه محیطی برای رشته‌های چند رشته‌ای و میان رشته‌ای داشته باشد. در این مرکز تلاش کرده‌ایم همکاری با دانشکده‌های دیگر را افزایش دهیم و از حوزه‌های نوین نیرو استخدام کنیم. این مرکز محیطی برای توسعه مهارت‌های نرم است و دانشجویان می‌توانند به شکل‌های متفاوت در آن فعال باشند تا تفکر چند رشته‌ای را یاد بگیرند. همچنین با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مرکزی به‌نام «کلیک» احداث کرده‌ایم که بخشی از برنامه افتتاح فاز اول مرکز نوآوری دانشگاه تهران است.


انتهای پیام/4021/ 4007/


انتهای پیام/

ارسال نظر