صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۱ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۴
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد

چگونه یک رژیم غذایی سالم داشته باشیم؟

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی به بررسی یک رژیم غذایی سالم پرداخت و گفت: افراد باید علاوه بر رعایت رژیم غذایی به مقدار فراوان آب بنوشند تا بدن دچار کم آبی نشود.
کد خبر : 37638

دکتر احمدرضا درستی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره یک رژیم غذایی صحیح برای حفظ و ارتقاء سلامتی گفت: به افراد توصیه می‌شود روزانه میوه‌ها و سبزی‌های تازه را مورد استفاده قرار دهند و برای این منظور پیش از ظهر یک واحد و عصر نیز 2 واحد میوه مصرف کنند.


وی افزود: هر واحد میوه می‌تواند به عنوان مثال شامل 2 عدد سیب گلاب متوسط یا 4 زردآلو یا 1 برش 400 گرمی هندوانه و یا 300 گرم طالبی باشد. بهتر است در بین میوه‌ها انواع آبدار مثل هندوانه، خربزه و طالبی را بیشتر انتخاب کنید.


این متخصص تغذیه و رژیم غذایی، بیان کرد: هم چنین توصیه می‌شود همراه ناهار و شام نیز حداقل یک پیش دستی کوچک سالاد صرف کنند.


وی افزود: برای تهیه سالاد توصیه می‌شود از سبزی‌هایی که در مقدار وزن و حجم مشابه دارای آب فراوان‌تری هستند مانند کاهو، کرفس، کلم خام، بروکلی، هویج خام و خیار به مقدار بیشتری استفاده کنند.


این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه یادآور شد: افراد باید از مواد غذایی که دارای ویتامین‌های B و C‌، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها هستند و به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند مانند نان سبوس‌دار، سبزیجات تازه و رنگی و میوه‌های مختلف به اندازه کافی مصرف کنند.


وی با تاکید براینکه غذاهایی که انرژی بالایی دارند باید کم‌تر مصرف شود، گفت: غذا‌هایی که در طب سنتی به عنوان غذاهایی با طبع گرم معروفند (مانند خرما، شیرینی‌ها و مغز دانه‌های گیاهی) باید کمتر مصرف شود. اما غذاهایی با طبع سرد از قبیل سبزیجات و بسیاری از میوه‌جات باید بیشتر مورد استفاده افراد قرار بگیرد.


درستی اضافه کرد: استفاده از لبنیات و بخصوص شیر، ماست و دوغ در حد مناسب (3 لیوان در روز) توصیه می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر