صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۶ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
کارشناس مرکز بهداشت دلیجان:

مهارت‌های زندگی نحوه رویارویی با چالش‌های زندگی را آموزش می‌دهد

کارشناس بهداشت روان مرکز بهداشت شهرستان دلیجان گفت: مهارت‌های زندگی ما را برای زندگی‌ بهتر کمک می‌‌کند تا با نیازها و چالش‌های زندگی روزمره بهتر کنار بیاییم.
کد خبر : 375892

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نراق، صبح امروز کارگاه کنترل خشم به مناسبت هفته جوان با همکاری گروه پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و مرکز بهداشت شهرستان دلیجان و با حضور 50 نفر از دانشجویان دختر و پسر پرستاری در سالن شهید مطهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق برگزار شد.


وحیده منصوری کارشناس بهداشت روان مرکز بهداشت دلیجان در این کارگاه آموزشی گفت: اصطلاح مهارت‌های زندگی به مهارت‌هایی گفته می‌شود که ما را برای بهتر زندگی‌کردن کمک می‌‌کند تا با نیازها و چالش‌های زندگی روزمره بهتر کنار بیاییم.


کارشناس بهداشت روان مرکز بهداشت دلیجان افزود: مهارت‌های زندگی به ما یاد می‌دهد که چگونه توانایی انجام رفتار سازگارانه و مثبت داشته باشیم  به‌گونه‌ای که فرد بتواند با چالش‌ها و ضروریات زندگی روزمره کنار بیاید.


منصوری افزود: مهارت کنترل خشم یکی از مهارت‌های دوگانه زندگی است که از طرف سازمان بهداشت جهانی تدوین شده است.


وی گفت: خشم احساسی است که به‌صورت جسمانی و هیجانی ابراز و واکنش طبیعی اورگانیسم نسبت به شرایطی است که فرد دچار ناکامی می‌شود.


کارشناس بهداشت روان مرکز بهداشت دلیجان به بیان علائم خشم پرداخت و گفت: علائم هشدار‌دهنده بروز خشم، افزایش ضربان قلب، افزایش فشار خون، گشاد‌شدن مردمک چشم، منقبض‌شدن عضلات، تغییر رنگ چهره، سرخ‌شدن یا رنگ‌پریدگی، داغ‌شدن یا یخ‌کردن و بی‌حس‌شدن برخی از قسمت‌های بدن و تغییر تنفس است.


منصوری بیان کرد: یکی از کارهایی که برای کنترل خشم لازم است، شناختن موقعیت‌ها و شرایطی است که احتمال دارد در آنها دچار خشم شویم.


وی خاطرنشان کرد: ایجاد تغییر در محیط و ترک موقعیت و مقابله با افکار منفی، آرام‌سازی، حل مشکل و حل مسأله و ابراز خشم به شیوه سازگارانه ازجمله شیوه‌های کنترل و مدیریت خشم است که می‌توان به آن اشاره کرد.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر