صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۲ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
با محوریت تمدن سازی؛

پرسش‌های صریح دانشجویان از چهره‌های سیاسی کشور

سی‌امین نشست سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان درحالی به کار خود پایان داد که 11 شخصیت سیاسی و اجماعی در برابر پرسش‌های دانشجویی قرار گرفتند.
کد خبر : 375254

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا - محسن محمدی، اتحادیه‌های بزرگ دانشجویی برنامه‌های متعددی با حضور چهره‌های شاخص کشور برای پرسش و پاسخ برگزار می‌کنند. از این رو خبرگزاری آنا پس از برگزاری این همایش گزارشی از کلیات همایش‌ها و برنامه‌های این اتحادیه منتشر می‌کند.


سی‌امین نشست سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با عنوان «جوان پیشرو در مسیر تمدن‌سازی» که در محل هتل فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات از 29 فروردین تا اول اردیبهشت برگزار شد، به کار خود پایان داد.


در این نشست که هرساله با حضور اعضای دفاتر جامعه اسلامی دانشگاه‌های سراسر کشور اجرا می‌شود؛ 11 نفر از شخصیت‌های سیاسی، دانشگاهی، فرهنگی، رسانه‌ای و اجماعی با حضور در جمع دانشجویی آخرین تحولات کشور را بررسی کرده و به پرسش‌های دانشجویی نیز پاسخ دادند.


محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، عزت‌الله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان، وحید یامین‌پور عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی، مهرداد بذرپاش صاحب امتیاز روزنامه وطن‌امروز، مسعود ده‌نمکی کارگردان سینما، حجت‌الاسلام علی ذوعلم معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی درسی، حسن عباسی رئیس اندیشکده یقین و مرضیه هاشمی خبرنگار شبکه پرس تی‌وی، 11 میهمان نشست «جوان پیشرو در مسیر تمدن‌سازی» بودند.


وزارت امور خارجه باید کمک ناچیز و نسیه اروپایی‌ها را به صورت آن‌ها می‌زد


پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) اولین سخنران نشست «جوان پیشرو در مسیر تمدن‌سازی»  بود که اظهارات وی در مورد مدیریت سیل و کمک‌های مردمی به سیل‌زدگان بازتاب وسیعی داشت.



وی در این نشست به کمک ۱.۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به سیل‌زدگان کشورمان اشاره کرده و عنوان کرد: مردم در جریان سیل اخیر 116 میلیارد تومان به کمیته امداد کمک کردند که رقم خیلی بالایی است؛ وزارت امور خارجه باید این رقم ناچیز کمک اروپایی‌ها را در حالی که هنوز آن را هم نداده‌اند به صورت اروپایی‌ها می‌زد. کمک ۱.۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به ایران در حالی است که آن‌ها ۴۰ میلیون یورو به آنجلینا جولی که یک رقاصه است کمک کردند.


نسل سوم و چهارم انقلاب منتظر بوروکراسی دولتی نمی‌شود


مهرداد بذرپاش به دلیل مسئولیت‌هایی که در دوران جوانی داشته به‌منظور توضیح درباره ابعاد جوان‌‌گرایی سخنرانی کرده و اعلام کرد: حضور فرادولتی جوانان در خدمت‌رسانی به هم‌وطنان سیل‌زده اثبات کرد نسل سوم و چهارم انقلاب منتظر بوروکراسی دولتی نمی‌شود. گام دوم انقلاب عصر سرعت و ابتکار جوانان است؛ آستین‌ها را بالا بزنید و شانه‌ها را برای پذیرش مسئولیت‌های سخت آماده کنید. دوره انفعال و سستی به پایان رسیده و زمان حاضرخوری و مونتاژکاری گذشته است. کشور را در حرف نه، بلکه در عمل و علمی باید مدیریت کرد که بخش اعظم آن بر دوش مخاطبان پیام گام دوم انقلاب است. فاجعه امروز این است که برخی مدیران منفعت را در «تصمیم نگرفتن» می‌بینند. در ماجرای سیل، پلت‌فرم برنامه‌ریزی ما بر مبنای خشکسالی بود که منجر به این میزان خسارت شد؛ مدیران برنامه‌ریز حرفی از ترسالی نمی‌زدند؛ در واقع ظاهراً برنامه مدونی برای این موضوع نداشتند.


افکار مردم را می‌توان با هنر و رسانه جذب کرد


وحید یامین‌پور، عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی پیرامون نسبت هنر، رسانه و افکار عمومی اظهار کرد: عموماً مردم به‌علت ضعف قوه عاقله تصمیم‌ها، کنش‌ها و درکشان مبتنی بر قوه خیال است؛ قوه خیال در عالم واقع است و معنای آن رؤیابافی نیست این قوه تحت تأثیر احساسات و تصاویر است و بیش از همه ابزار هنر و رسانه بر روی آن تأثیر می‌گذارد.



این پژوهشگر حوزه هنر اسلامی خاطرنشان کرد: هنر رسانه‌ها مثل سینما هم همین کار را می‌کنند فیلم، شعر، رمان و اثر هنری هم مخلوق عالم خیال هنرمند هستند در مواجهه با این اثر هنری مخاطب به‌صورت ناخودآگاه با منبع الهامات هنرمند نزدیک شده و مأنوس می‌شود و اگر خیلی این خیال بالا باشد، مخاطب به وجد می‌آید. عموم مردم جز اقلیتی که قدرت عقلانی بالایی دارند، متأثر از خیالشان کنشگری می‌کنند. عموماً مردم کنشگری‌هایشان بر اساس تشخیص عقلانی نیست بلکه بر مبنای دوست داشتن است. این واقعیت اهمیت هنر رسانه را می‌رساند. با هنر و رسانه می‌توان افکار مردم را جذب کرد بدون اینکه نیاز به استدلال و قیاس منطقی باشد.


فضای مجازی انحصارطلبی هالیوود را پایان داده است


مسعود ده‌نمکی برای اکران «زندانی‌ها» به میان دانشجویان آمده بود، وی در این نشست مطرح کرد: بضاعت سینمای ایران در حد هالیوود نیست و انحصار پخش فیلم‌ها در جهان دست هالیوود است و اجازه پخش هر فیلمی را نمی‌دهد. امروز فضای مجازی ورق را عوض کرده است و آگاهی‌ها را افزایش داده است.


کارگردان مطرح سینما و تلویزیون افزود: اعتقادی ندارم به اینکه جشنواره‌ها واتیکانیزه شوند یا مثلاً خودمان جشنواره جدیدی بزنیم جشنواره فیلم فجر را بسیار خوب می‌دانم.


وی در پایان تصریح کرد: برخی فیلم‌ها در سینما مغفول واقع شده است. جنبش دانشجویی در نقد سینما کاری نکرده است لذا دانشجویان می‌توانند حتی به جریانات صنفی سینما مشورت دهند و آسیب‌های ورود پول‌های کثیف به سینما را به آنها گوشزد کنند.


این اظهار نظر ده‌نمکی در حالی است که دانشجویان نقدهای جدی به «زندانی‌ها» داشتند و از بعضی از ضعف‌ها و شوخی‌های به‌کاررفته در این فیلم ناراضی بودند؛ البته پیش از این و در جریان برگزاری جشنواره فیلم فجر، جامعه اسلامی دانشجویان با ارسال نامه‌ای به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به ضعف‌های این جشنواره تذکر داده‌اند.


توانایی ما در گرو علم است


معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز با هدف تشریح الزامات تحقق بیانیه گام دوم انقلاب در سی‌امین نشست سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان حاضر شده و در این زمینه اذعان کرد: توانایی ما در گرو علم است و این مسئله برای جامعه دانشگاهی حائز اهمیت است لذا در بیانیه گام دوم انقلاب به این مسئله تأکید ویژه‌ای می‌شود؛ پرهیز از افراط و تفریط نیز مسئله‌ای است که در گام دوم باید به آن توجه شود. تندروی‌های جریانات مارکسیستی و وادادگی‌های برخی جریانات هم از مثال‌های افراط و تفریطند. البته نکته‌های فراوانی از این قبیل در بیانیه‌ای گام دوم وجود دارد که دانشجویان باید به آن توجه کنند.


مقابل دشمن باید تهدیدزدایی کرد نه تنش زدایی


علی باقری کنی که مدتی مدیرکل اروپای مرکزی وزارت امورخارجه و معاون سابق دبیر شورایعالی امنیت ملی بود، میهمان بخش بین‌الملل نشست جوان پیشرو در مسیر تمدن‌سازی بود، وی در این نشست با انتقاد از رویکرد سیاست خارجی دولت، گفت: وقتی که دولت سیاست خارجی خود را بر اساس «تنش‌زدایی» بنا می‌کند، حاکی از آن است که به وجود دشمن باور ندارد، چراکه تنش‌زدایی مختص دوست و برادر است، اما در قبال دشمن باید سیاست «تهدیدزدایی» را اتخاذ کرد.



وی افزود: آمریکا از فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز ایران که هیچ مغایرتی با مقررات و قوانین بین‌المللی ندارد، ناراحت است و همین ناراحتی موجب شده تا آمریکا علیه ایران تحریم وضع و اعمال کند که این اقدام موجب ایجاد تنش می‌شود، حال سیاست تنش‌زدایی دولت به میدان می‌آید و برای رفع تنش توافقی مانند برجام را می‌پذیرد که در آن بیش از 100 حق هسته‌ای ملت ایران را واگذار کرده، بسیاری از فعالیت‌های هسته‌ای را تعطیل و بسیاری از دستاوردهای هسته‌‌ای را نابود می‌سازد.


اظهارات باقری در مورد خاطرات مذاکره‌کننده ارشد ایالات متحده در جریان مذاکرات برجام هم مورد توجه دانشجویان و رسانه‌ها قرار گرفت، معاون سابق دبیر شورای عالی امنیت ملی اشاره کرد: وندی شرمن، مذاکره کننده هسته‌ای آمریکا که نقش مهمی در حصول برجام داشت در کتاب خاطرات خود می‌نویسد: «چند ماه پس از اجرای برجام با دو تن از مذاکره‌کنندگان ارشد ایرانی در نیویورک ملاقات کردم که در آن دیدار این دو مقام وزارت خارجه ایران دو قطعه فرش از سوی وزیر خارجه ایران و دفتر ریاست جمهوری ایران به من هدیه دادند». سؤالی که نقش می‌بندد این است که آیا ممکن است که یک انسان عاقل به دزدی که وارد خانه او شده و بسیاری از اموالش را به سرقت برده و اکنون نیز بنا به مصالحی مجبور به مذاکره با او شده، یک فرش نفیس هدیه بدهد! این به خاطر این است که این مقام‌های دولتی ما باور به وجود دشمنی به نام آمریکا ندارند. البته احساس خواری و ذلت هر ایرانی با غیرت در جایی به اوج می‌رسد که شرمن از ناراحتی و تأسف خود می‌نویسد و می‌گوید: «به دلیل این که ایران و آمریکا با هم رابطه ندارند، طبق مقررات آمریکا من نمی‌توانستم در قبال هدایای ایرانی‌ها، چیزی به آنها بدهم!» به عبارت دیگر، اگر روایت وندی شرمن درست باشد، باید متأسفانه اذعان کرد که دیپلمات‌های آمریکایی به دشمن بودن ایران باور دارند، ولی دیپلمات‌های ایرانی به دشمن بودن آمریکا باور ندارند.


برجام ضمانت اجرایی نداشت


سخنران دیگر بخش بین‌الملل نشست جامعه اسلامی دانشجویان ابراهیم متقی، استاد تمام روابط بین‌الملل دانشگاه تهران بود؛ این استاد دانشگاه به جنبه‌های دیگری از توافق هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران با کشورهای 5+1 اشاره کرده و تصریح کرد: در حوزه روابط بین‌الملل پیش‌فرضمان این است که نظام بین‌الملل در شرایط آنارشی قرار دارد و در این شرایط هر بازیگری علیه بازیگر دیگر اقدام انجام می‌دهد و این قدرت است که بازیگران را در کنار هم متعادل نگه می‌دارد. با کاهش قدرت, فشار بین‌المللی نیز افزایش می‌یابد. می‌گویند ما قرارداد بین‌المللی بستیم. درواقع این قرارداد قابلیت راهبردی ندارد زیرا آنچه توافق شد اسمش برجام است. برجام مخفف برنامه جامع اقدام مشترک است یعنی «جوینت اکشن پلن» مثلاً شخصی قول داد یک جلسه‌ای را که درواقع یک «پلن» است بیاید و درنهایت نیز بدقولی کرد و نیامده ما هم نمی‌توانیم از او شکایت کنیم چون این یک «پلن» بوده است یک برنامه یا «پلن» ضمانت اجرایی ندارد. زمانی اجرایی است که نامش pact ،treaty یا agreement باشد حالا که این «پلن» در برجام اجرایی نشد ما نیز نمی‌توانیم به جایی شکایت کنیم.


دانشجویان علیه اقدامات آمریکا و نشان دادن واقعیت در فضای مجازی فعالیت کنند



مرضیه هاشمی، مجری شبکه پرس تی‌وی که چندی پیش در جریان سفر خود به آمریکا بازداشت شده بود با انتقاد از سانسور گسترده اخبار در ایالات متحده، اعلام کرد:‌ به‌عنوان یک خبرنگار از دانشجویان درخواست می‌کنم علیه اقدامات آمریکا و نشان دادن واقعیت در فضای مجازی فعالیت کنند. من اخیراً از خوزستان برگشته‌ام و شاهد همکاری تمام مردم برای کمک به سیل‌زدگان هستم. باید این حجم از مشارکت و کمک‌های مردمی را نشان دهیم و توطئه‌های دشمنان برای ایجاد تفرقه در بین ملت ایران را خنثی کنیم.


اینکه بگوییم رهبری برجامی را تایید کردند که دیگران آن را تأیید کردند ظلم به ایشان است



سردار محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام میهمان سومین روز نشست «جوان پیشرو در مسیر تمدن‌سازی» بود، بخش پرسش و پاسخ دانشجویان با وجود کسالت رضایی و رعایت حال وی، چالش‌های خاصی داشت، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان که از وی درباره تأیید برجام و نسبت دادن تأیید برجام به رهبری سؤال کرده بود، بیان کرد: موضع بنده در رابطه با برجام خیلی روشن است بنده زمانی که دیدم با نقد برجام رهبری را نقد می‌کنند این را ظلم به ایشان دانستم و گفتم آن ۹ شرطی را که رهبری برای برجام تعیین کردند مورد تأیید است بنابراین بچه‌های انقلاب باید از این مراقبت کنند تا برجام مورد تأیید رهبری را با برجامی که شورای امنیت تصویب کرده از هم تفکیک کنند.


رضایی با تأکید بر اینکه بنده به طور مطلق هیچ وقت برجام را تأیید نکردم، افزود: اینکه بگوییم رهبری برجامی را تأیید کردند که دیگران آن را تأیید کردند ظلم به ایشان است، چون رهبر انقلاب برجامی را قبول کردند که ۹ شرط برای آن گذاشته بودند در حال منافع عمومی و امنیت کشور برای رهبری مهم است و ایشان به دنبال منافع شخصی و گروهی نیست.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برجام مصوبه ناقصی بود که رهبر انقلاب ۹ شرط به آن اضافه کردند منتهی آن شروط رعایت نشد افزود: اگر آن شروط رعایت می‌شد هیچ وقت تحریم‌ها نمی‌آمد و ترامپ هم نمی‌توانست کاری انجام دهد. در هر حال بنده بار‌ها اشکالات برجام را گفته‌ام و دفاع من نیز از مذاکرات بوده نه نتیجه مذاکرات و این دو بحث با هم متفاوت هستند البته رهبر انقلاب خطاب به تیم مذاکره‌کننده گفتند که این‌ها بچه‌های انقلاب هستند و توان آن‌ها بیشتر از این نبوده است.


وی افزود: اگر رهبری نسبت به انجام مذاکرات مخالف بود هیچ وقت اجازه مذاکره نمی‌دادند در هر حال یکی از نقد‌های من این بود که چرا یک تیم اقتصادی به همراه تیم مذاکره‌کننده کشورمان نبوده است.


رضایی تصریح کرد: از زمانی که تحول در مجمع تشخیص مصلحت نظام را شروع کرده‌ایم مورد بمباران روزنامه‌های شرق و آرمان هستیم به گونه‌ای که صبح تا شب به ما حمله می‌کنند.



دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص مواضع خود در رابطه با فتنه ۸۸ نیز گفت: بنده همان موقع گفتم اگر آن دو نفر عذرخواهی نکنند عمله آمریکا خواهند شد و این در حالی است که هیچ کدام از نیرو‌های انقلاب چنین موضعی را نگرفتند.


مدارس با تحول فاصله دارند


حجت‌الاسلام علی ذوعلم، رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی درسی کشور نیز با تشریح الزامات اجرایی بیانیه گام دوم در پاسخ به سوالات دانشجویان درباره روند پیشرفت طرح تحول آموزش و پرورش اذعان کرد: در مورد روند اجرای طرح تحول بنیادین آموزش‌وپرورش باید گفت فضای بعضی از مدارس با تحول فاصله دارند. حتی مدیر، معلمان و امکانات مدرسه هم فاصله زیادی با تحول دارند اما در بعضی از مدارس نیز با توجه به توانایی‌های مدیر و معلمان حتی از برنامه‌های طرح تحول نیز پیش افتاده‌اند. به‌طورکلی پیشرفت سند تحول در بدنه آموزش‌وپرورش یکسان نیست.


حمایت حسن عباسی از سعید قاسمی و حشدالشعبی


حسن عباسی رئیس اندیشکده یقین که میهمان دانشجویان عضو اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان بود با اشاره به سخنان اخیر سعید قاسمی مبنی بر اینکه برای کمک به مردم بوسنی از پوشش هلال احمر استفاده کرده‌ایم، اعلام کرد: اینکه عده‌ای بر سعید قاسمی خرده می‌گیرند، از دکترین ملی نیروهای مسلح آمریکا اطلاع ندارند چرا که در این سند، که از سال ۲۰۰۲ تدوین و در سال ۲۰۱۱ آخرین اصلاحات را داشته، استفاده از سازمان‌های مردم‌نهاد، سازمان ملل شامل سازمان فائو، صلیب سرخ و سایر نهادهای غیرنظامی زیر نظر فرماندهی نظامی آمریکا برای پیشبرد اهداف آن، توصیه شده است.


وی همچنین در پاسخ به افرادی که به حضور حشدالشعبی برای کمک‌رسانی به مردم سیل‌زده ایراد می‌گیرند نیز گفت: آنهایی که از حضور نیروهای بسیج مردمی عراق یا کشورهای منطقه ایراد می‌گیرند و توضیح می‌خواهند که با استناد به کدام بند قانون اساسی این کمک‌ها دریافت شده، باید توضیح دهند براساس کدام بند قانون اساسی با آمریکا مذاکره کردند و نه‌تنها چیزی نگرفتند، بلکه امتیازات فراوانی نیز به آنها دادند؟ و براساس کدام بند از روابط بین‌الملل، کشورهای غربی برای سیل‌زدگان ایرانی کمک کردند؟ هر چند که این کمک‌ها نمادین بوده و ایران نیاز به چندین چکمه کشورهای غربی ندارد. اما نشان از عمق روابط و تأثیر گفتمان جمهوری اسلامی در منطقه دارد.


با پوپولیسم هوشمند روبه‌رو هستیم


حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان نیز در تشریح فضای سیاسی جامعه مطرح کرد: امروزه دیگر با عوام‌گرایی و پوپولیسم هیجانی روبه‌رو نیستیم. بلکه پوپولیسم هوشمند مقابل ماست. ویژگی‌های این رفتار عوام‌گرایانه این است که کانون‌های اقتدار و فرصت‌ها را مورد حمله قرار می‌دهد. سعی می‌کند آشفتگی در میدان‌هایی که خواسته مردم است ایجاد شود. به‌طور مثال حضور منطقه‌ای ایران را زیر سؤال می‌برد در حالی که می‌دانیم ایران هزینه امنیت خود را پرداخت می‌کند یا اینکه مطرح می‌کنند خشکسالی‌های اخیر ناشی از سدسازی بود اما بعد از جاری شدن سیل بیان می‌کنند که اگر چندین سد دیگر احداث می‌شد، سیل خسارت‌های کمتری داشت.


وی درباره بعضی از اظهار نظرهای مقامات عنوان کرد: مطرح کردن سایه جنگ، مقدمه جنگ است؛ پذیرش FATF نیز دعوت از آمریکا برای اعمال فشار بیشتر است.


از قابلیت پخش فیلم‌های سینمایی در تلویزیون تا حواشی جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی و عادل فردوسی‌پور حسن ختام نشست جامعه اسلامی دانشجویان


عزت‌الله ضرغامی، رئیس اسبق رسانه ملی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی که این روزها ماجرای انتقاد وی از رئیس جمهور در جلسه شورای عالی فضای مجازی منجر به دعوت نکردنش به جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی شد؛ در مورد سؤالات انبوه دانشجویان به علت پخش نشدن فیلم‌های سینمایی در تلویزیون، ماجرای دعوت نشدنش به جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی و علت پخش نشدن برنامه 90 به دلیل اختلافات فردوسی‌پور و رئیس شبکه سه پاسخ داد.


ضرغامی در این نشست اعلام کرد: در خوش‌بینانه‌ترین حالت تنها ۱۰ درصد از فیلم‌های سینمایی قابلیت پخش در تلویزیون را دارند چرا که فضای سینمایی متفاوت با فضای تلویزیونی است و این تفاوت ناشی از سیاست‌های سینمایی کشور بعد از سال ۷۶ است. در زمان وزارت مهاجرانی فضای سینما رها شد. شاید در فضای سیاسی این‌گونه کم‌شدن نظارت اشکالات زیادی پیش نیاورد اما در فضای فرهنگی تأثیر مخربی داشت. به نظر من بدحجابی فعلی متأثر از سینمای سال ۷۶ به بعد است.



این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: معمولاً بنا ندارم در مورد اتفاقات پیش آمده در جلسات حرف بزنم. در جلسات مختلف به دلیل صراحت بیانی که دارم، معمولاً تنش‌هایی پیش می‌آید. بنده و حسن رحیم‌پورازغدی برای جلسه هفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی دعوت نشدیم اما چند ساعت قبل از برگزاری، جلسه لغو شد. برداشت من این است که قانوناً رئیس جمهور نمی‌توانست از ما دعوت نکند چون ما دو عضو رسمی و حقیقی این جلسه هستیم و بدون حضور اعضا، جلسه نباید تشکیل می‌شد. فکر می‌کنم به رئیس جمهور قبل از برگزاری جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی این تذکر را داده بودند، به همین دلیل نیز جلسه لغو شد.


«در مورد صداوسیما اظهارنظر نمی‌کنم» پاسخ کلی ضرغامی به پرسش‌هایی در مورد صداوسیما و عملکرد آن بود؛ اما وی در مورد اجرا نشدن برنامه ۹۰ و حواشی پیش‌آمده، توضیح داد: معمولاً نمی‌خواهم در مورد صداوسیما اظهارنظر کنم چرا که اظهارنظر من را به‌عنوان دخالت تلقی می‌کنند. فردوسی‌پور فیلمی برای من ارسال کرد که در آن موضع‌گیری‌های ارزشی برنامه ۹۰ پیرامون مسائل مختلف آمده بود. تنها توانستم یک جمله بنویسم که «ان‌شاءالله مأجورید». به نظر من حواشی این برنامه از یک اختلاف نظر مدیریتی شروع شد و در مورد تصمیمات مدیریتی نظری نمی‌دهم.


گفتنی است ضرغامی آخرین سخنران سی‌امین نشست سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان بود.


نتایج انتخابات کمیسیون تشکیلات، هیئت عالی نظارت و هیئت رئیسه اتحادیه جامعه اسلامی مشخص شد


انتخابات کمیسیون تشکیلات، هیئت عالی نظارت و هیئت رئیسه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان همزمان با مجمع فروردین ماه و همایش «جوان پیشرو، در مسیر تمدن‌سازی» برگزار شد؛ طی این انتخابات محمد ناصری از دانشگاه فردوسی مشهد، مهرداد ابراهیمی از دانشگاه ارومیه و سیدامین پورموسوی از دانشگاه ایلام منتخبین کمیسیون تشکیلات بودند.


همچنین حجت محمدی از دانشگاه تبریز و رضا فرهمند از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به‌عنوان اعضای هیئت عالی نظارت انتخاب شدند.


اعضای منتخب هیئت رئیسه نیز مهدی بزم‌آرا از دفتر دانشگاه فردوسی مشهد و مجید شهماروند از دانشگاه قم بودند.


همچنین پس از انجام رأی‌گیری دفاتر جامعه اسلامی دانشجویان در دانشگاه‌های آزاد اسلامی‌ واحد مشهد، علوم پزشکی همدان، فرهنگیان یزد و آزاد اسلامی‌ واحد تبریز به‌عنوان دفاتر فعال اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان پذیرفته شدند.


انتهای پیام/4107/4115/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر