فرصت اشتغالزایی در کشاورزی و دامپروری با منابع جدید آبی
حمید حاجاسماعیلی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه عدم بهرهوری در طرحهای اشتغالزایی دولت به موضوع کلینگری در بخشهای مختلف اقتصادی بازمیگردد، اظهار کرد: وقتی طرحهای اشتغالزایی متناسب با بخشهای تخصصی خود تدوین و اجرایی شوند، بهطور قطع به هدف نزدیکتر خواهند بود.
وی افزود: با وجود آنکه منابع، امکانات و ظرفیتهای بسیار خوبی در کشور وجود دارد، اما استفاده از آنان بهدلیل عدم برنامهریزی دقیق مغفول مانده است، بنابراین ایجاد رونق تولید باید با ظرفیتهای بخش مورد نظر توأمان پیگیری شود.
این کارشناس بازار کار معتقد است که تقویت بخش تعاون همان افزایش مشارکت عمومی اشاره شده در سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی است، بهطوریکه با ایجاد تعاون و کار گروهی میتوان به توسعه کارها امیدوار بود.
حاجاسماعیلی با تأکید بر اینکه راهکار بعدی جذب سرمایهگذاری در بخشهای مختلف اشتغالمحور است، گفت: در سالهای گذشته نتوانستیم سرمایهگذار خارجی جذب کنیم. اما در مقابل میتوان با ایجاد سازوکار تعاونی منابع جدیدی برای تولید کشور تجهیز کرد.
وی تصریح کرد: روش تعاونی در واقع بهترین سیاست برای حل چالش جذب منابع جدید است که میتواند توسط مردم مدیریت شود.
وی به موضوع سیلابهای اخیر اشاره کرد و گفت: بخش زیادی از این سیلابها پشت سدها ذخیره شد و بخش دیگری منابع زیرزمینی را بهبود بخشید، بنابراین تا پنج سال آینده مشکل کمآبی نخواهیم داشت و این موضوع میتواند در ایجاد مشاغل جدیدی که با آب سروکار دارند پیگیری شود.
این کارشناس اقتصادی افزود: دولت میتواند با ایجاد تسهیلاتی در حوزه کشاورزی و دامپروری و حتی صنایعی که آببر هستند، به رونق تولید کمک کند.
به گزارش آنا، مقام معظم رهبری در نامگذاری سال به نام رونق تولید بر استفاده از ظرفیت تمام بخشها در تحول و تحرکبخشی به اقتصاد تأکید کردند که به یقین در کشور ما با توجه به اولویت توسعه بخش کشاورزی میتواند به عنوان یک بخش سودآور و پیشران مطرح باشد.
انتهای پیام/4083/
انتهای پیام/