صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۱ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۸
اوزدمیر در گفتگو با آنا:

اخلاق و وجدان، 2 محور فیلم‌های جشنواره جهانی فیلم فجر هستند

داور سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر معتقد است که فیلم‌های این جشنواره از صافی اخلاق و وجدان عبور کرده‌اند.
کد خبر : 374969

مظفر اوزدمیر در گفتگو با خبرنگار حوزه سینمای گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه برای بار اول است که به تهران سفر می‌کند، گفت: در مدت کوتاهی که در تهران بوده‌ام، واقعاً به من خیلی خوش گذشته است و از برخورد خوب مردم و علاقه‌مندان به سینما در محل برگزاری سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر بسیار شگفت‌زده و خوشحال هستم.


داور بخش سینمای سعادت سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر اظهار کرد: من در جشنواره‌های زیادی در سراسر دنیا حضور داشته‌ام، باید بگویم جشنواره فیلم فجر با همه آنها متفاوت است. از نظر انتخاب بهترین‌ها باید بگویم واقعاً اخلاقیات و وجدان برای این جشنواره مهم است. به عبارت دیگر فیلم‌های جشنواره جهانی فجر از صافی اخلاق و وجدان که دو مفهوم مهم جهانی و انسانی بوده و اختصاص به ملیت و مرزهای خاصی ندارد، عبور کرده‌اند. هیچ جای دیگر این طور نیست؛ نه جشنواره کن، نه برلین و نه توکیو توجه زیادی به این معیارها ندارند.


وی تصریح کرد: علاوه بر این، کیفیت فیلم‌هایی که در این دو روز دیده‌ام نیز بسیار خوب بودند و این انتخاب داوران را سخت می‌کند.


اوزدمیر عنوان کرد: شناخت من از سینمای ایران محدود به کارگردانان بین‌المللی این سینما همچون عباس کیارستمی، مجید مجیدی، اصغر فرهادی، جعفر پناهی و امیر نادری می‌شود. 


وی درباره کیفیت سریال‌های ترکیه‌ای و افزایش تولید و پخش چنین سریال‌‍‌هایی در شبکه‌های ماهواره‌ای نیز گفت: فرهنگ غنی دو کشور ایران و ترکیه خیلی به هم نزدیک است، اما نباید فراموش کنیم که اغلب سریال‌هایی که در این یک دهه در ترکیه تولید شده‌اند، تصویری غیرواقعی از فرهنگ و تاریخ ترکیه ارائه می‌کنند. در واقع تصویری است که دولت می‌خواهد از ترکیه به دنیا نشان دهد. این سریال‌ها به نوعی پست‌مدرن هستند و آن چیزی را که در دنیای واقعی وجود دارد نشان نمی‌دهند.


لازم به ذکر است، مظفر اوزدمیر بازیگر و کارگردان و فیلمنامه‌نویس اهل ترکیه متولد 1955 است. او در سه فیلم به کارگردانی «نوری بیلگه جیلان» بازی کرده‌ است؛ قصبه (1997)، ابرهای بهاری (1999) و فاصله (2002)؛ که برای بازی در فیلم فاصله برنده جایزه بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم کن در سال 2003 شد.


وی اولین فیلم سینمایی خود را به نام «خانه» در سال 2011 نویسندگی و کارگردانی کرد. از دیگر فیلم‌هایی که وی به عنوان بازیگر در آنها حضور داشته است می‌توان به «سیاه و سفید» (2010) و «بوی خوش پول» (2018) اشاره کرد.


انتهای پیام/4072/4104/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر