کبد چرب را با مصرف شاتوت درمان کنیم
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بیماری کبد چرب جزو بیماریهای خطرناکی است که میتواند عوارض ناگوار و بعضاً جبرانناپذیری را روی بدن انسان داشته باشد؛ بهدلیل استقبال مردم از فستفودها، این بیماری در ایران رشد داشته است.
بر اساس این گزارش، متخصصان طب سنتی مصرف موادی مانند آب، میوهجات، لیموترش، زرشک، شاتوت، نخود، سیب، انگور، کرفس، دارچین، زعفران، زنجبیل، انجیر، زردچوبه، اسفناج، هویج و کدو را برای درمان کبد چرب توصیه میکنند؛ همچنین افرادی که دچار بیماری کبد چرب هستند نباید موادی مانند چای، سیر داغ، پیاز داغ، آب همراه غذا، دوغ همراه غذا، تنقلات شور، ترشیجات، پفک، نمک زیاد، شیرینی، روغن سرخ کردنی و سس را مصرف کنند.
بر همین اساس، متخصصان طب سنتی معتقدند درمان بیماریهای مختلف از طریق داروهای گیاهی هیچ عوارضی برای بدن نخواهد داشت.
انتهای پیام/4110/
انتهای پیام/