صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۳۴ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۸
پیشنهاد اندیشه‌ورزی/24؛

شیوه مدیریت بحران‌ها در کرسی‌های آزاداندیشی بررسی شود

با توجه به وقوع سیل در بعضی از استان‌های کشور و وارد آمدن خسارت به تعدادی از هموطنان ضروری است شیوه مدیریت بحران‌ها در قالب کرسی‌های آزاداندیشی بررسی شود.
کد خبر : 374581

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه و کرسی‌های آزاد اندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، 13 مهر 90 در دیدار نخبگان و برگزیدگان علمی با مقام معظم رهبری، ایشان ضمن انتقاد از نبود اهتمام لازم به مسئله کرسی‌های آزاداندیشی با وجود تأکیدهای مکرر، خاطرنشان کردند: جوانان باید با فکر کردن، نوشتن و انعکاس ایده‌های خود در کرسی‌های آزاداندیشی فضای گفتمانی بوجود آوردند.


معظم له همچنین بیان کردند: این کرسى‌‌هاى آزاداندیشى که ما مطرح کردیم مستلزم بحث‌هاى آزاد دانشجویى در محیط دانشگاه‌‌ها است، بسیارى از مسائلى را که در اینجا دوستان مطرح کردند، می‌تواند تعیین تکلیف کند، روشن کند؛ جهات مثبت و منفىِ هر مطلبى را در بحث‌هاى دانشجویى باید بتوانند به دست بیاورند.


سیل، قابل پیشگیری یا قابل مدیریت است؟


پس از بارش‌های بی‌سابقه چند هفته گذشته و وقوع سیل در بعضی از استان‌های کشور که متاسفانه تلفات جانی نیز داشته است این سوال در بین آحاد مردم ایجاد شده است که آیا وقوع سیل قابل پیش‌بینی بود یا حداقل می‌توانستیم خسارات آن را کاهش دهیم؟


رئیس سازمان هواشناسی کشور در دومین نشست کرسی آزاداندیشی رسانه‌ای که با موضوع مدیریت بحران سیل و با تأکید بر نقش رسانه‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد گفت: وقوع سیل از دو هفته قبل قابل پیش‌بینی است


سحر تاج‌بخش اضافه کرد: ما قطعاً توانمندی‌های خود را می‌شناسیم و آنچه در توان داریم را هم اطلاع‌رسانی می‌کنیم. مخاطرات جوی مثل پدیده‌هایی مانند سیل حدی هستند و در امور هواشناسی پدیده‌هایی در مقیاس‌های متفاوت وجود دارد.
وی افزود: به دلیل شناسایی نشدن پدیده‌ها وقوع بسیاری از پدیده‌ها رخ می‌دهد چرا که پیش‌بینی دقیق درباره پدیده‌های آب و هوایی وجود ندارد و تمامی آن بر اساس احتمالات شکل می‌گیرد.


دانشگاه به موضوع سیل ورود می‌کند


طی حکمی از سوی رئیس جمهور، محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران به‌عنوان رئیس «هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها» منصوب شد. در این حکم آمده است: سیلاب پدیده‌ای طبیعی و اجتناب‌ناپذیر است، اما کاهش خسارات و بهره‌مندی از فواید مترتب بر سیلاب، تابع میزان آمادگی‌های کشور است. تاب‌آوری ایران در مواجهه با حوادث طبیعی باید افزایش یابد، از تکرار اشتباهات و کاستی‌ها جلوگیری شود و ظرفیت مدیریت سیلاب در این اقلیم خشک و نیمه‌خشک به حداکثر برسد.


همانطور که از مطالب ذکر شده برمی‌آید دانشجویان و اساتید دانشگاه می‌توانند با ورود به موضوع سیل در راستای کاهش مسکلات آن اقدام کند اما یکی از شیوه‌های ورود به موضوع سیل، برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی برای تحلیل مدیریت بحران در کشور، شیوه ورود مردم و کمک‌های مردمی به بحران‌های کشور و موضوعاتی شبیه به موارد ذکر شده می‌تواند در بهبود پاسخگوئی و عملکرد در مواقع خاص موثر باشد.


انتهای پیام/4115/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر