صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۹ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸
اوحدی:

نام‌گذاری مناسبت‌ها از هنرهای انقلاب اسلامی است

رئیس سازمان فرهنگی-هنری شهرداری تهران گفت: یکی از هنرهای انقلاب اسلامی نام‌گذاری مناسبت‌ها است.
کد خبر : 374441

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه و کرسی آزاد اندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در جشن بیست سالگی کانون اندیشه جوان که با حضور جمعی از اندیشمندان، علاقه‌مندان و فعالان حوزه فرهنگ و اندیشه در سالن شهید مطهری این موسسه برگزار شد، گفت: کانون اندیشه جوان همانند برخی از جاهای دیگر که امروز را به‌عنوان روز جوان دورهم جمع شده و جشن گرفته‌اند عمل‌نکرده است و به این اکتفا نمی‌کند که در مکتوبات و نشریات مدعی شود که امروز را به‌عنوان روز جوان جشن گرفت، قطعاً هدف این نبوده و نگاه تبلیغاتی به این برنامه را ندارد.


وی ادامه داد: نگاه بلند این کانون در این بیست سال که از عمر خود سپری کرده است به‌عنوان یک منزلگاهی است که می‌خواهیم از این فرصت بسیار زیبا نگاه به گذشته خود و فعالیت‌هایمان نگاهی داشته باشیم و جایگاه جوانان را در نظر بگیریم. باید بپرسیم صرفاً در گفتمان اجتماعی به این جایگاه بها می‌دهیم و یا این‌که گفتمان ما نقش کلیدی در جوهره جوانان برای فتح قله‌های بعدی دارد.


اوحدی افزود: بیستمین سالگرد کانون اندیشه جوان نقطه عطفی در این برهه تاریخی است و حتماً نقشه کانون برای تکرار مستمر و تلنگر زدن و تعریف راهبرد از  بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری خواهد داشت.


وی ادامه داد: همان‌گونه که در گام اول انقلاب رهبری ظرفیت‌ها و داشته‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی را بیان می‌کنند. در گام دوم نیز خطاب به جوانان برای رسیدن به این تمدن اسلامی در گفتمان جمهوری اسلامی تاکید دارند،. باوجوداین کانون قطعاً نگاه تبلیغاتی ندارد بلکه نگاه آن یک نگاه هدفمند و هوشیارانه نسبت به آینده انقلاب است  و در چهارچوب مانیفست انقلاب به فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد.


رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اظهار کرد: یکی از هنرهای انقلاب اسلامی که در چهلمین سالگرد آن بیستمین سالگرد تأسیس کانون اندیشه را جشن گرفته‌ایم، نام‌گذاری همین مناسبت‌ها بوده است‌.


وی گفت: در همه دنیا این نام‌گذاری‌ها را داریم و می‌دانیم که برای روز جوان سازمان ملل روز دیگری را ثبت کرده است اما از هنر‌های ویژه جمهوری اسلامی ایران این است که نه به‌عنوان کار شکلی و نه به‌عنوان فعالیت اجتماعی بلکه نام‌گذاری‌ها مصادیقی هستند که این‌ها الگوها و تجلی عینی مناسب‌ها معنی می‌شوند.


اوحدی تصریح کرد: ما اخیراً روز سوم شعبان را به‌عنوان روز پاسدار گرامی داشتیم که این روز میلاد حضرت سیدالشهدا است. این روز ظاهراً روز پاسدار است اما در باطن و جوهره ادامه راه سیدالشهدا(ع) است.


وی ادامه داد: نگاه ما باید کشف نام‌گذاری‌ها باشد و اگر با بصیرت بنگریم در باطن گنجینه‌هایی از ثروت‌های مستمر خواهیم دید و کسی که بصیرت داشته باشد می‌تواند این‌ها را کشف کند.


اوحدی افزود: اگر از روز جوان گفته می‌شود این ظاهر قضیه است بلکه در باطن به نام حضرت علی‌اکبر است. چقدر به جوهره و باطن چنین روزی فکر کرده‌ایم، اهداف در کانون اندیشه جوان، همان اهداف راهبرد گام دوم انقلاب است که به دوش جوانان است. نقش جوانان در دنیا نقشی است که کسی نمی‌تواند چالشی برای آن داشته باشد و امروز دنیا به یک جمع‌بندی واقعی رسیده، که بزرگ‌ترین سرمایه هر جامعه بشری منابع انسانی، رشد و کمال انسانی است.


رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران گفت: مدیریت نوین بر این معتقد است که هیچ توسعه پایداری اتفاق نخواهد افتاد مگر در بستر منابع انسانی، یعنی باید به نوعی پرورش یافته تا بتوانیم به توسعه پایدار دست بیابیم. اگر بخواهیم توسعه شکلی و سرطانی داشته باشیم، آنگاه سقوط و افول این امر باهم خواهد بود.


وی ادامه داد: در حوزه سیاسی و اقتصادی مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب به اقتصاد مردم محور اشاره کردند یعنی تابع عوامل بیرونی نباشد تا استقلال خود را از دست بدهد. دانشگاه‌های مدیریتی دنیا اتفاق‌نظر دارند که گنجینه ناب و گران‌بهای این ثروت جوانان کشور هستند به همین دلیل با نگاه به نقش جوانان در طول انقلاب اسلامی این پیام کاملاً ملموس است.


انتهای پیام/4107/4108/


 


 


 


انتهای پیام/

ارسال نظر