صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۳ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۴
دبیرکل سازمان ملل خبر داد

۷۵۰ میلیون بی‌سواد بزرگسال در جهان زندگی می‌کنند

دبیرکل سازمان ملل در پیام خود به مناسبت روز جهانی سوادآموزی، از وجود بیش از ۷۵۰ میلیون بی‌سواد بزرگسال در جهان خبر داد.
کد خبر : 37399

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دبیرکل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز جهانی سوادآموزی، 8 سپتامبر (برابر با 17 شهریور) ضمن اعلام این حقیقت تلخ که هنوز بیش از 750 میلیون بزرگسال در دنیا بی‌سواد هستند، دولت‌ها را فراخواند تا به نیروهای سوادآموزی جهانی بپیوندند.


متن کامل پیام بان کی مون به این شرح است:


سوادآموزی، حق بشری است که افراد را توانمند و همچنین باعث پیشرفت جوامع می‌شود و در هنگامی که سازمان ملل متحد برای اتخاذ یک دستور کار جهانی برای توسعه پایدار آماده می‌شود، بیش از پیش مورد نیاز است.


دستور کار بلند پروازانه و دگرگون‌ کننده 2030 به دنبال ریشه‌کنی فقر، کاهش نابرابری و صیانت از زمین است. اتخاذ این دستور کار توسط رهبران جهان در پایان این ماه فرصتی را برای تعهد دوباره برای ترویج سوادآموزی به عنوان بخشی از کمک جمعی ما برای یک زندگی شرافتمندانه برای همه، ایجاد می‌کند.


بیش از 750 میلیون بزرگسال در دنیای ما بی‌سواد هستند که دو سوم آنان را زنان تشکیل می‌دهند. حدود 250 میلیون کودک در سن دبستان از مهارت‌های سواد پایه برخوردار نیستند، در عین حال 124 میلیون کودک و نوجوان از مدرسه رفتن محروم هستند. تمام این افراد، در هر سنی، شایسته داشتن فرصت یادگیری خواندن هستند. وقتی ما این فرصت را به آنان می‌دهیم، جوامعی پربار، با ثبات و امن را برای همه ایجاد می‌کنیم.


در این روز جهانی سوادآموزی،‌ من از دولت‌ها و شرکا، شامل بخش خصوصی می‌خواهم به نیروهای سوادآموزی جهانی به عنوان بخش ضروری آینده‌ای که به دنبال آن هستیم، بپیوندند.


انتهای پیام/

ارسال نظر