نیمی از دانشآموزان خوزستانی پس از سیل هنوز به مدرسه نرفتهاند
بابک نوریزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در خصوص وضعیت دانشآموزان در مناطق درگیر سیل در استان خوزستان گفت: در شروع بارندگیها و سیل در این استان، 16 منطقه درگیر سیلاب شدند که این شرایط 760 هزار نفر از یک میلیون دانشآموز و محصل استان را درگیر کرد.
وی با اشاره به اینکه وضعیت دانشآموزان در آبادان، دزفول و شادگان مساعد شد و این مناطق از آمار تعطیلیهای سیلاب کم شدند، ادامه داد: در حال حاضر حدود 496 هزار نفر دانشآموز که بیش از نیمی از دانشآموزان استان خوزستان را تشکیل میدهند، هنوز به مدرسه نرفتهاند.
مسئول روابط عمومی آموزش و پرورش استان خوزستان تصریح کرد: با توجه به شرایط دانشآموزان منطقه، از آموزش و پرورش درخواستهایی را داشتهایم و یکی از آن تغییر زمان آزمونها بود. موضوع کنکور نیز از مسائل مهمی بود که بر روی تغییر زمان آن بهدلیل شرایط دانشآموزان پایه دوازدهم تأکید داشتیم. درواقع ما بیش از 13 هزار دانشآموز پایه دوازدهم داریم که امسال اولین دورهای است که امتحانات نهایی و کنکور را باید با هم برگزار میکردند.
نوریزاده تأکید کرد: هر چند قولهایی نیز از سوی وزیر آموزش و پرورش داده شده و اعلام کردند که دانشآموزان نگران نباشند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که قرار است در این منطقه اجرا شود این است که روند آموزش بهغیر از مناطق درگیر سیلاب تا انتهای اردیبهشت ماه ادامه پیدا کند؛ این در حالی است که مدارس استان خوزستان بهدلیل گرمسیری بودن، اواسط اردیبهشت ماه تعطیل میشد اما به دلایل شرایط ویژه استان تا انتهای اردیبهشت مدارس دایر است.
وی اضافه کرد: موضوع دیگری که بر روی آن تأکید داریم این است که از تعطیلات پنجشنبه و جمعه نیز با رضایت اولیا برای آموزش استفاده شود؛ هر چند قرار است اردوهایی نیز در مدارس شبانهروزی برای دانشآموزان پایه دوازدهم برگزار شود.
مسئول روابط عمومی آموزش و پرورش استان خوزستان با تأکید بر اینکه هنوز برنامهای برای تغییر زمان امتحانات درخصوص همه دانشآموزان استان و یا دانشآموزان مناطق درگیر مشخص نشده، افزود: استانهای گلستان و لرستان هم مانند ما درگیر سیل بودند و باید تصمیم کلی در این خصوص گرفته شود.
وی در مورد وضعیت دانشآموزان در سال آینده با توجه به شرایط موجود استان، افزود: مقرر شده دانشآموزانی که در مناطق سیلزده زندگی میکنند با هزینه آموزش و پرورش به نزدیکترین فضای آموزشی امن از نظر ساختار فیزیکی فرستاده شوند زیرا در حال حاضر بسیاری از این مدارس بین نیم متر تا دو متر دچار آبگرفتگی شدهاند و قطعاً دانشآموزان قادر به ادامه تحصیل در این مناطق نخواهند بود. به همین دلیل در نوبت دوم، دانشآموزان به نزدیکترین فضای آموزشی فرستاده میشوند و هزینه ایاب و ذهاب، پوشاک و لوازمالتحریر آنها را آموزش و پرورش پرداخت میکند.
نوریزاده در خصوص بحث اتمام دوره تحصیلی در مناطق سیلزده نیز گفت: این موضوع صحیح نیست. پس از وقوع سیل، خانوادههایی که در مناطق درگیر بودند، در نقاط مختلف استان پخش شدند. طبق برنامه آموزش و پرورش قرار شد در هر منطقهای که این خانوادهها سکونت دارند، بدون ارائه پرونده، دانشآموز در مدارس پذیرش و ادامه تحصیل دهد تا شرایط مساعد و پرونده آنها برای ادامه تحصیل به مدرسه مبدأ فرستاده شود.
انتهای پیام/4087/
انتهای پیام/