یکهزار و 600 مددکار در خدمت سیلزدگان هستند
به گزارش خبرنگار حوزه رفاه اجتماعی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، تقی رستموندی صبح امروز در یکصد و پانزدهمین جلسه شورای اجتماعی کشور که با محوریت گزارش فعالیتهای مرتبط با کاهش آسیبهای اجتماعی در محلات حاشیهنشین کشور و تبادل نظر در خصوص اقدامات اجتماعی در سیل اخیر برگزار شد، گفت: به دلیل حضور وزیر کشور و سه وزیر دیگر در مجلس درباره وقوع حادثه سیل در کشور این جلسه بدون حضور ویر کشور و وزرای مدعو برگزار شد.
وی افزود: در شورای اجتماعی باید یک بار به طور جامع بحث حوادث اخیر را بررسی کنیم و ابعاد اجتماعی را بسنجیم؛ این حادثه اخیر هم موجب همبستگی ملی در کشور شد سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی را در کشور ما ارتقا داد صحنهای و تجلی روحیه ایثارگری مردم در کشور ما بود از سویی هم نباید نادیده گرفت که خساراتی که به مردم و خانوادهها و افراد وارد شد میتواند منشأ برخی از آسیبهای روانی و اجتماعی تلقی بشود.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: از ابتدای حادثه دستگاههای حاکمیتی اصلی در کشور در حوزه سلامت روان ، بهداشت روان و کاهش آسیبهای اجتماعی فعال بودند، مداخلات جدی داشتند و تا آنجایی که در جلسه گزارش داده شد وزارت بهداشت که مسئولیت اصلی را دارد، سازمان بهزیستی، کمیته امداد و هلال احمر جمعیت داوطلب مددکار اجتماعی را در اختیار دارند و همینطور اورژانس اجتماعی از ابتدای این بحران طبیعی اخیر بیش از یکهزار و ۶۰۰ مددکار، مشاور و روانشناس را به خدمت گرفتند.
معاون وزیر کشور عنوان کرد: در خوزستان در 10 شهر که آسیب بیشتری دیدند این مددکاران با مردم مواجه میشوند و مشکلات آنها را بررسی و به مراکز تخصصی ارجاع میدهند.
وی گفت: ایجاد هماهنگی بیشتر بین فعالیت تشکلهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد گام دومی است که از ابتدای حادثه اخیر برداشته شد. 350 تشکل به طور ویژه از ابتدای این بحران در مناطق آسیبدیده فعالیت داشتند و انواع خدمات خود را در اختیار مردم قرار دادند. البته گروههای بسیار زیادی از مردم به طور مستقل برای کمک مشارکت داشتند، به گونهای که کل هموطنان ما درگیر مردم آسیب دیده هستند.
رستموندی گفت: در حادثه اخیر یک سازماندهی منسجم و برنامهریزی منسجمتری نسبت به حوادث گذشته داشتیم به طوری که در سطح ملی و هم در سطح استانی مدیریتهای خاصی را مشخص کردیم و بهحمدلله مشکلات و آسیبهایی که قبلاً در حوزه جمعآوری کمکهای مالی بود در این حادثه اخیر کمتر مشاهده شد.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: از روز گذشته قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق آسیبدیده با ریاست وزیر کشور تشکیل شده که کمیتههای ذیل این قرارگاه از جمله کمیته برآورد خسارات، کمیته بازسازی و نوسازی، کمیته اجتماعی و کمیته نظارت و بازرسی که تشکیل شدند.
وی گفت: مصوبه جلسه امروز این بود که ذیل همان کمیته اجتماعی که تشکیل شده یک طرح جامع بازتوانی و حفظ سلامت روان و کاهش آسیبهای اجتماعی تشکیل شود. ما باید تلاش کنیم در عین ارائه خدمات معیشتی در حوزه سلامت روان هم تلاشمان را بکنیم. تلاش میکنیم با یک تقسیم کار ملی این مددکاران تا پایان سال در مناطق سیلزده مستقر خواهند بود.
انتهای پیام/4046/
انتهای پیام/