صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۰۸ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸
در سال 97 صورت گرفت؛

اختصاص22میلیارد و500 میلیون تومان برای ارتقای آشپزخانه دانشگاه‌ها

صندوق رفاه دانشجویان برای ارتقای آشپزخانه‌های دانشگاه‌ها در سال 97، اعتباری معادل 22میلیارد و500 میلیون تومان در نظر گرفت.
کد خبر : 372240

به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بررسی اعتراضات دانشجویان در سال 97 در می‌یابیم که یکی از دغدغه‌های اصلی دانشجویان، پایین بودن کیفیت غذای دانشجویی است. این دغدغه بعضی روزها منجر به شکل‌گیری صف‌های طولانی غذا جلوی دفاتر رؤسای دانشگاه‌ها شد.


یکی از طرح‌هایی که در سال 97 از سوی صندوق رفاه دانشجویان به جد پیگیری شد، طرح ارتقای آشپزخانه و سالن‌های غذاخوری دانشگاه‌های سراسر کشور بود. در این طرح در سال گذشته برای 76 دانشگاه دولتی که 118 آشپزخانه دارا بودند مبلغ 18 میلیارد تومان در نظر گرفته شد. همچنین برای 46 دانشگاه فنی و حرفه‌ای با 46 آشپزخانه، مبلغ 4میلیارد و 500 میلیون تومان در نظر گرفته شد.























عنوان تعداد دانشگاه تعداد آشپزخانه اعتبار در نظر گرفته شده به میلیارد تومان
دانشگاه دولتی 76 118 18
دانشگاه فنی و حرفه‌ای 46 46 4/5

لازم به ذکر است برای ارتقای سطح کیفی غذاهای دانشجویی، آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری دانشگاه‌ها از سوی صندوق رفاه دانشجویی رتبه‌بندی شدند. به‌طور کلی 170 آشپزخانه دانشگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفت که بر اساس شاخص فضا، 52  آشپزخانه دارای رتبه یک، 86 آشپزخانه رتبه دو و  32  آشپزخانه دارای رتبه سه شدند. 


همچنین بر اساس بررسی صندوق رفاه دانشجویان در خصوص رتبه‌بندی دانشگاه‌ها از نظر تجهیزات 23  آشپزخانه دارای رتبه یک، 32  آشپزخانه دارای رتبه دو و 115  آشپزخانه دارای رتبه سه شدند.





























شاخص اصلی زیر شاخص تعداد رتبه یک تعداد رتبه دو تعداد رتبه سه جمع
آشپزخانه فضا 52 86 32 170
آشپزخانه تجهیزات 23 32 115 170

انتهای پیام/4107/4084/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر