صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۳ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۸
حجت‌الاسلام رستمی:

قرارگاه امدادی در دانشگاه‌ها برای کمک به سیل‌زدگان تشکیل شود

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: ستادها و قرارگاه‌های امدادی در دانشگاه‌های سراسر کشور برای کمک به سیل‌زدگان تشکیل شود.
کد خبر : 371665

به‌ گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی در دیدار با نمایندگان اتحادیه‌های دانشجویی گفت: جبهه انقلاب اکنون با یک امتحان سخت مواجه است. این امتحان ایجاب می‌کند که هم در میدان باشیم و هم هم‌افزا باشیم و البته بتوانیم خدمات ارائه‌شده را به سمع و نظر مردم برسانیم. قصد تحسین نداریم، اما کارهای خوبی در ابعاد بزرگ انجام شده است.


وی افزود: ما مدعی هستیم جریان انقلابی، جریان توانمندی برای مواجهه با مشکلات است. از روزهای اول حادثه، بچه‌های انقلابی در بخش‌های مختلف به‌صورت خودجوش یا با همکاری سپاه در درجه اول و کمیته امداد و هلال‌احمر در درجه دوم وارد میدان شدند.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: صحبت این است که امروز چه رسالتی بر دوش جریان دانشگاهی است. باید بررسی کرد که چه کارهایی در حال انجام است، چه فعالیت‌هایی باید انجام شود و چه کارهایی از عهده دانشگاهیان درخصوص سیل برمی‌آید.


رستمی تصریح کرد: دو مسئله ایجاب می‌کند که توسط دانشجویان برنامه‌ریزی برای آن صورت گیرد. یک موج نیاز به خدمت و کمک به مردم سیل‌زده در کشور باید راه بیفتد. حجم وسیع نیازهای مردم، کمک گسترده مردم همه استان‌های کشور را می‌طلبد. دانشگاه می‌تواند نقش مؤثری در جریان‌سازی عمومی این موضوع داشته باشد.


وی ادامه داد: مسئله دوم نیاز به کار مداوم است. اکنون جریان دانشجویی آمادگی لازم برای فعالیت‌های جهادی در محل‌های موردنیاز را دارد، اما نیازمند کار و تلاش مداوم هستیم. اگر بتوانیم تقسیم‌کاری در فضای دانشگاهی داشته باشیم و میل و شوق دانشجویان به خدمت را مدیریت کنیم، می‌توانیم در یک ماه آینده به‌صورت دائمی اعزام گروه‌های مختلف جهادی را به منطقه داشته باشیم.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اضافه کرد: اخیراً با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صحبت کردم و وی هم آمادگی مجموعه وزارت علوم را اعلام کرد. قرار شد در صورت لزوم دانشجویان یک هفته بدون احتساب غیبت در کلاس‌های درسی بتوانند مأموریت جهادی خود را انجام دهند و دانشگاه‌ها مانع حضور جهادگران نشوند. حتی دانشگاه‌ها در حمل‌ونقل دانشجویان کمک لازم را داشته باشند.


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: این انتظار وجود دارد تا با استفاده از گزارش نهادهای حاضر درصحنه، فعالیت‌ها و نیازها احصا شود تا دانشجویان در موقعیت‌های موردنیاز وارد عمل شوند. همچنین انعکاس رسانه‌ای متنوعی از خدمات دانشجویان در مناطق سیل‌زده نیز باید صورت پذیرد تا عموم مردم در جریان قرار گیرند و نظام پیشنهادی فعالیت‌ها را بر اساس نیازهای میدانی با مشارکت دفاتر نهاد و دانشجویان ارائه دهیم.


رستمی با اشاره به ظرفیت موکب‌های دانشجویی اضافه کرد: موکب‌های اربعین بسیاری از دانشگاه‌های کشور که در مناطق مرزی یا در مسیر پیاده‌روی مردم تهران فعالیت داشتند، با توجه به داشتن تجهیزات لازم و نیروی انسانی اکنون آماده کمک‌رسانی هستند که باید ساماندهی شوند.


وی خاطرنشان کرد: باید قالب‌های مختلفی را که می‌توان به‌وسیله آن مشارکت دانشگاهیان را افزایش داد، به خدمت گرفت.


رستمی ادامه داد: باید ستادها و قرارگاه‌های امدادی در دانشگاه‌های سراسر کشور تشکیل شود. این ستادها جمعیت داوطلبان را شناسایی و مسجد دانشگاه را برای جمع‌آوری کمک فعال کرده، با اساتید و کارمندان دانشگاه ارتباط بگیرند و پتانسیل آن‌ها را فعال کنند.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: جریان دیگری نیز باید در سطح کشور تشکیل شود تا این ستادها را به یکدیگر متصل، جریان عمومی را در سطح کشور ایجاد و گزارش‌های این اقدامات را ارائه کند. باید احساس شود که جریان اصلی دغدغه‌مند جریان انقلابی است.


انتهای پیام/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر