شناسایی فعالان اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی توسط شبکه کارآفرینان
حامد افشاری در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به منطقهبندی مراکز رشد واحدهای دانشگاهی کل کشور گفت: بر اساس آمایش سرزمینی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، 6 منطقه برای مراکز رشد ایجاد شده و از بین برترین رؤسای مراکز رشد در استانهای منطقهبندیشده، رئیس منطقه انتخاب و جلسات مشترک تشکیل میشود. هدف اصلی این منطقهبندی همافزایی بین مراکز رشد و عرضه محصولات به بازارهای هدف است.
مدیرکل کارآفرینی و تجاریسازی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، ادامه داد: با اجرای منطقهبندی و ایجاد همافزایی بین مراکز رشد، تعامل بین آنها افزایش یافته است. سال گذشته چهار نشست برای کل رؤسای مراکز رشد برگزار شده است که در حاشیه این نشستها رؤسای مراکز برای ایجاد شبکههای مجازی و فیزیکی با یکدیگر ارتباطات گرفتهاند.
افشاری با اشاره به ایجاد شبکه کارآفرینان، اظهار کرد: شبکه کارآفرینان در کنار سراهای نوآوری، برنامههای علمی، در قالب یک بستر گسترده در دانشگاه آزاد اسلامی تعریف شده است. خانواده دانشگاه آزاد اسلامی چه در سطح استادان و چه در سطح فارغالتحصیلان و چه در سطح دانشجویی و کارمندان دارای کارآفرینان متعددی است.
وی با بیان لزوم شناسایی کارآفرینان خانواده دانشگاه آزاد اسلامی، عنوان کرد: بهعنوان مثال کارآفرینان دانشگاه اکنون احتمالاً به مشاغل مختلف نیاز داشته و با چالشهایی روبرو باشند. این کارآفرینان میتوانند بهصورت مسئولیت اجتماعی کمکهایی را به شرکتها، هستهها و واحدهای فناور دانشگاه ارائه کنند.
مدیرکل کارآفرینی و تجاریسازی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: شبکه کارآفرینان دانشگاه آزاد اسلامی با هدف شناسایی کارآفرینان خانواده دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل میشود که مقدمات شروع این اقدام به همه واحدهای دانشگاهی ابلاغ شده است.
انتهای پیام/4107/4116/پ
انتهای پیام/