دانشگاه خلیج فارس دانشگاهی اثرگذار در حوزه علم و فناوری است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه خلیج فارس با تمام ظرفیت خود در خدمت اهداف انقلاب اسلامی قرار گرفته و دانشگاهی اثرگذار در حوزه علم و فناوری است.
این دانشگاه در زمینه کسب و کار و اشتغال برای جوانان از ظرفیت دریا به نحو احسن استفاده کرده است و فارغ التحصیلان بسیاری از این دانشگاه در صنعت دریا مشغول به کار هستند.
دانشگاه خلیج فارس در حال حاضر، داراي 8 دانشکده، يک پرديس دانشگاهي، يک مرکز تحقيقاتي (مرکز مطالعات و پژوهشهاي خليج فارس)، يک مدرسه وابسته به دانشگاه و 46 آزمايشگاه و کارگاه است و نزدیک به 5000 نفر دانشجو و 200 نفر اعضای هیئت علمی دارد.
این دانشگاه به عنوان دانشگاه مادر در استان بوشهر در پي ايفاي نقش حياتي خود در تربيت دانشمنداني خلاق و متعهد است تا در پنجمین دهه از عمر پرافتخار نظام مقدس جمهوري اسلامي شاهد توسعه استان بوشهر در تمامي عرصه ها باشيم.
تصویب ایجاد اولین دانشکده کسب و کار ایران و برج فناوری دانشگاه خلیج فارس در سفر رئیس جمهور به استان بوشهر
در شورای اداری استان که با حضور ریاست جمهور و اعضای هیئت دولت عصر روز 26 اسفند 97 در شهرستان عسلویه برگزار شد، هیئت دولت با ایجاد اولین دانشکده کسب و کار کشور و برج فناوری در دانشگاه خلیج فارس موافقت نمود.
مراحل احداث دانشکده کسب کار و برج فناوری دانشگاه خلیج فارس امسال و با اعتباری بالغ بر 280 میلیارد ریال آغاز میشود که پس از تکمیل شدن با 4 رشته مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی، اقتصاد و حسابداری افتتاح میشود.
برج فناوری دانشگاه خلیج فارس در فضایی حدود 7000 متر مریع و در 10 طبقه جهت جمعیت دانشجویی و پژوهشگران و پرسنل مربوط به برج علم و فناوری که جمعیتی حدود 700 تا 1000 نفر به صورت تمام وقت و پاره وقت خواهد بود، احداث میشود.
از جمله اهداف احداث برج علم و فناوری، تجاری سازی و نوآوری نتایج تحقیقات و تحقق ارتباط صنعت و دانشگاه، کمک به جذب سرمایه گذاری خارجی و تسریع انتقال فناوری، افزایش قدرت رقابت و رشد صنایع متکی بر دانش و ایجاد محیطی برای شناسایی و ارائه توانمندی های تکنولوژیکی کشور(فن بازار) است.
عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس در گفتگو با خبرنگار آنا، در مورد حمایت این دانشگاه از رونق تولید و حمایت از کالای ایرانی اظهار کرد: در چند سال گذشته به دانشگاهیان دانشگاه خلیج فارس توصیه کرده ام که که برای تولید ملی و رونق گرفتن آن، فقط از جنس ایرانی استفاده کنند.
حمایت ویژه از شرکت های دانشبنیان به عنوان برنامه اصلی دانشگاه در سال 98 دنبال می شود
وی بیان کرد: در زمینه توسعه فناوری و کارآفرینی، اقدامات خوبی در دانشگاه خلیج فارس انجام شده است که باید این روند روز به روز رشد پیدا کند؛ حمایت ویژه از شرکت های دانشبنیان به عنوان برنامه اصلی دانشگاه در سال 98 دنبال می شود.
رئیس دانشگاه خلیج فارس ادامه داد: در خصوص حوزه فناوری اطلاعات و هوشمندسازی و شهر هوشمند به اهداف موردنظرمان رسیده ایم.
مصلح با بیان اینکه در حوزه زیستفناوری دریا، اقدامات خوبی سال گذشته شروع شده است، افزود: امیدوارم در سال جاری شاهد دستاوردهای دانشگاه خلیج فارس در حوزه زیستفناوری دریا باشیم.
وی تصریح کرد: باید ارتباط صنایع با دانشگاه تقویت شود و زنجیره تقاضا و صنعت کنار زنجیره توسعه فناوری قرار بگیرد تا شاهد عملی شدن ارتباط دانشگاه با صنعت به معنای حقیقی کلمه باشیم.
رویکرد دانشگاه خلیج فارس در برنامه ششم، توسعه دریامحور بودن است
رئیس دانشگاه خلیج فارس عنوان کرد: رویکرد دانشگاه خلیج فارس در برنامه ششم، توسعه دریامحور بودن است؛ فرصت های ویژه ای در حوزه دریایی داریم که می توان به 930 کیلومتر مرز دریایی دانشگاه با خلیج فارس اشاره کرد.
مصلح افزود: در حوزههای زیستدریایی و آبزیپروری برای کاربردهای مختلف غذایی و دارویی میتوانیم از این ظرفیت بکر خدادادی استفاده و در راستای رونق تولید، به کشور کمک کنیم.
وی بیان کرد: در حوزه نفت و گاز، عمده ذخایر و فعالیتهای نفت و گازی در استان بوشهر انجام میشود، دانشگاه خلیج فارس در استان بوشهر با داشتن دانشکده نفت و گاز قوی میتواند در راستای حل مشکلات کشور کمک فراوانی کند.
رئیس دانشگاه خلیج فارس در پایان خاطرنشان کرد: در گام دوم انقلاب، باید از ظرفیت 40 سال گذشته در حوزه علم و فناوری به نحو احسن استفاده کنیم و رشد شتاب علمی در کشور را سرعت ببخشیم.
انتهای پیام/4071/4118/
انتهای پیام/