چین الگوی انگلستان میشود
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاههای جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تایمز هایر اجوکیشن، سرمایهگذاری چین در مراکز نوآوری و استعدادیابی، الهامبخش جاهطلبیهای آموزش بینالمللی انگلستان شده است. روز 16 مارس بخش آموزشوپرورش و بازرگانی بینالمللی انگلستان گزارشی از سیاستهای جدیدش را منتشر کرد که جزئیات جدیدی درباره استراتژی آموزش بینالمللی این کشور در آن ارائه شده است.
بر اساس این گزارش، استراتژی آموزش بینالمللی انگلستان بیشتر جنبه اقتصادی و بازرگانی دارد تا اینکه استراتژی مبتنی بر تحقیقات، نوآوری و دانش باشد.
در گزارش آموزشوپرورش انگلستان به اقدامات مثبتی برای ترویج آموزش بینالمللی مانند ایجاد یک کمپین بینالمللی و تغییر قوانین و شرایط دریافت ویزای تحصیلی و کاری برای دانشجویان بینالمللی اشاره شده است.
با وجود اینکه ماهیت استراتژیهای جدید آموزش بینالمللی انگلستان اقتصادی است؛ اما در این گزارش به اهمیت بالای یادگیری دو طرفه برای توسعه و ادامه موفقیت آموزش بینالمللی تأکید شده است. همکاریهای بینالمللی علاوه بر رونق اقتصادی، درک بهتری از سیستم آموزشی انگلستان برای شرکای این کشور به ارمغان میآورد.
از سوی دیگر انگلستان سعی دارد از همکاران بینالمللی خود درس بگیرد تا سیستم آموزشی خود را بهبود ببخشد. جالب است بدانید که انگلستان منبع الهام خود را در شرق پیدا کرده است.
رویکرد چین و شرق آسیا برای تولید دانش طی دو دهه گذشته سرمایهگذاریهای سنگین بوده است؛ البته تمرکز اصلی در کشورها توسعه سیستمهایی بود که از رویکردها و تحولات آموزشی انگلستان، آمریکا و کشورهای پیشرفته جهان درس بگیرد و آنها را با رویکردهای خود ترکیب کند.
یکی از رویکردهای موفق چین در آموزش بینالمللی سرمایهگذاری روی مراکز نوآوری و استعدادیابی است. این مراکز دانشجویان و دانشگاهیان را برای ادامه تحصیل و تحقیقات به کشورهای خارجی میفرستد سپس آنها را تشویق میکند تا به کشور بازگردند.
تعداد زیادی از دانشجویان و دانشگاهیان بااستعداد و باهوش چینی بعد از اتمام دوره تحصیلی و تحقیقاتی خود به کشورشان بازمیگردند و دانش خود از رویکردهای تحقیقاتی و نوآورانه غرب را با دانش شرق درمیآمیزند.
انتهای پیام/4021/ن
انتهای پیام/