صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۶ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۷
دکتر طهرانچی مطرح کرد:

طراحی و پیاده‌سازی الگوی جامع مدیریت آموزش و پژوهش کشاورزی و فناوری اطلاعات در دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: طراحی و پیاده‌سازی دو الگوی جامع مدیریت آموزش و پژوهش کشاورزی و فناوری اطلاعات، در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد.
کد خبر : 367834

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نوزدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، صبح امروز به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، حجت‌الاسلام فرج‌الله براتی  رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و سایر اعضا برگزار شد.


این جلسه به منظور ارائه و بررسی گزارش مؤسسه حسابرسی «مفید راهبر» از عملکرد مالی سال 1395 دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و بررسی بودجه متمم پنج‌ماهه این دانشگاه در سال 1397 برگزار شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاهی اجتماعی و از مردم و برای مردم است، خاطرنشان کرد: اعضای هیئت امنای استانی در دوره جدید دانشگاه آزاد اسلامی، از اختیارات بیشتری نسبت به دوره قبل برخوردار هستند و با توجه به اینکه با ملاحظات استانی آشنایی دارند، در تصمیم‌‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها، سیاست‌های استان را در نظر می‌گیرند.


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان بعد از استان تهران، از لحاظ جمعیت دانشجویی در رتبه دوم قرار دارد.


طهرانچی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌ها در این دانشگاه براساس توسعه هوشمند منطقه‌ای است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در همه شهرها حضور فعال دارد. به عنوان نمونه، این دانشگاه در 16 شهر و شهرستان استان خوزستان، واحد و مرکز دانشگاهی و مدارس سما دارد و این ظرفیت بدان معناست که دانشگاه آزاد اسلامی ابزاری در استان‌هاست که می‌تواند به اشتغال جوانان کمک کند.


وی با اشاره به اینکه در سیاست جدید دانشگاه آزاد اسلامی می‌خواهیم با هدایت هیئت امنای استان‌ها، این دانشگاه را به توسعه هوشمند شهری و اقتصاد شهری پیوند بزنیم، خاطرنشان کرد: بدین منظور دو الگوی جامع مدیریت آموزش و پژوهش فناوری در سال آینده در دستورکار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته که یکی از این پلتفرم‌ها، موضوع بازمهندسی نظام آموزشی، پژوهشی و خدمات فناوری علوم کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی است.


طهرانچی ادامه داد: تهدید آینده در حوزه غذا، مسئله آب در کشور نیست، بلکه نداشتن کارشناس کشاورزی است؛چراکه اکنون دانشگاه آزاد اسلامی با در اختیار داشتن 2 هزار استاد در رشته کشاورزی، تنها 7 هزار دانشجو دارد، یعنی به ازای هر یک استاد، 3 دانشجوی کشاورزی در حال تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی هستند که موضوعی قابل بررسی است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه کشاورزی مدرن، راه نجات امنیت غذایی در آینده است، تصریح کرد: متأسفانه عدم انطباق آموزش‌های کشاورزی در دانشگاه با نیاز کشاورزی، باعث شده با بحران کارشناس در این حوزه مواجه شویم، به دلیل آنکه دانشگاه‌ها تاکنون کارشناسان را برای دولت تربیت می‌کردند، نه برای کار در زمین‌های کشاورزی و این یکی از موضوعاتی است که در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته و برای حل این بحران، می‌خواهیم بحث غذا و آموزش کشاورزی و رشته‌های مرتبط با آن را در قالب یک پلتفرم پیگیری کنیم و کل رشته‌های مرتبط با کشاورزی را درگیر مسئله غذا و امنیت غذایی کنیم.


وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه تأمین امنیت غذایی، تولید بذر صیفی‌جات و آفات بیولوژیک است که بر این اساس واحد اصفهان (خوراسگان) مجری تولید بذر واحد یزد که پیشرفت خوبی در حوزه آفات بیولوژیک داشته، متولی تولید کنه برای دفع آفات و کمک به تولیدات گلخانه‌ای است.


عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: پلتفرم دوم که در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد، فناوری ارتباطات و موضوع IT است که می‌تواند به اشتغال استان‌ها کمک کند. اکنون در حال طراحی زیرساخت‌های این دو پلتفرم هستیم تا بتوانیم اشتغال استان‌ها را تأمین کنیم.


طهرانچی در ادامه به دستورکار نوزدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان اشاره کرد و گفت: برای اولین‌بار در تاریخ دانشگاه آزاد اسلامی، حسابرسی مستقل از عملکرد مالی این دانشگاه در سال 1395 انجام شد. این در حالی است که در 36 سال گذشته هیچ حسابرسی مستقلی از دانشگاه آزاد اسلامی انجام نشده بود و با برنامه‌ریزی هیئت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، مؤسسه «مفید راهبر» که یک مؤسسه حسابرسی مستقل است، مسئولیت حسابرسی را برعهده گرفت و این حسابرسی هرساله انجام خواهد شد و گزارش آن به اطلاع هیئت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و استان‌ها خواهد رسید.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از تغییراتی که در دوره مدیریتی جدید این دانشگاه صورت گرفته، تغییر سال مالی دانشگاه از سال شمسی به سال تحصیلی است. بر این اساس، سال مالی دانشگاه آزاد اسلامی منطبق با سال تحصیلی و از اول شهریورماه آغاز می‌شود.


وی افزود: با توجه به این موضوع، برای سال 1398 یک دوره پنج‌ماهه به عنوان متمم بودجه در نظر گرفتیم. در این متمم پنج‌ماهه، خارج کردن واحدها از وضعیت زیان‌دهی از اهمیت بالایی برخوردار است که باید برای آن تدابیری اندیشیده شود.


در این نشست حجت‌الاسلام براتی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، با ارائه گزارشی از وضعیت این دانشگاه گفت: استان خوزستان دارای 109 مؤسسه آموزش عالی است که دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن 18 واحد و مرکز دانشگاهی، 17درصد کل سهم استان را در اختیار دارد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با بیان اینکه استان خوزستان دارای 205 هزار و 983 دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی است، خاطرنشان کرد: از این تعداد دانشجو، 75 هزار نفر در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می‌کنند که شامل 36 درصد کل جمعیت دانشجویی استان است. این دانشگاه بیش از 54 درصد کل اعضای هیئت علمی استان را در اختیار دارد.


انتهای پیام/4113/ 4007/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر