وجههای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی از ارکان مهم صنعت گردشگری است
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، غلامرضا غفاری صبح امروز در مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره طرح ملی «ایران مرز پرگهر» که در دانشکده علوم دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: گزارشهای ارائهشده از این طرح بیانگر بسترسازیهای صورت گرفته است زیرا زمانی که گزارشی ارائه میشود ناظر بر فراهمسازی بسترهاست.
وی افزود: زمانی که از گردشگری حرفی به میان میآید، در درجه اول سفر و گردش یک امر اقتصادی است. همچنین در صنعت گردشگری نیز همنشینی صنعت با واژه گردشگری نیز باعث تکثیر اقتصادی آن میشود اما اقتصاد یکی از ارکان سفر و گردشگری است. وجههای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی از دیگر ارکان مهم صنعت گردشگری است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه بیان کرد: گردشگری باعث فزونی تعامل بهویژه تعاملات اجتماعی میشود.
وی در ادامه تصریح کرد: برای داشتن شهری پویا باید فضاهای عمومی، بیشتر مورد توجه قرار بگیرند. در دنیا فضاهای عمومی از ارکان پویایی و جاذبه یک شهر است که موجب به وجود آمدن مخاطب برای آن شهر میشود. گردشگری موجب تحمل دیگری و دیدن دیگری نیز میشود و هم دیده شدن را در پی دارد. در جامعه هم نیاز به دیده شدن و دیدن دیگران داریم و سفر این مکانیسم را دارد.
غفاری در پایان گفت: ما در ارتباط با دانشگاهها نیز صنعت گردشگری را در بین دانشگاهها تقویت میکنیم و باید دانشگاهها میزبان یکدیگر باشند. در کشور ایران با وجود اقلیمهای مختلف و فصلهای متفاوت میتوانیم بهخوبی از صنعت گردشگری استفاده کنیم و باید توجه بیشتری به سیاست گردشگری داشته باشیم که این امر موجب پایان یافتن تعارضها میشود.
انتهای پیام/4107/4084/پ
انتهای پیام/