آیتالله آملیلاریجانی! از حیثیت مجمع تشخیص مصلحت نظام دفاع کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بسیج دانشجویی دانشگاههای امام صادق (ع)، تهران، شریف، امیرکبیر، علامه طباطبایی، علم و صنعت و شهید بهشتی در واکنش به اظهارات اخیر رئیسجمهور طی نامهای خطاب به آیتالله آملیلاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت و قوه قضائیه نظام و همچنین عضو شورای نگهبان، تأکید کردند: از حیثیت مجمع تشخیص مصلحت نظام و ادعاهای دروغ بهعنوان رئیس مجمع و عضو شورای نگهبان دفاع کنید.
در این نامه خطاب به آیتالله آملیلاریجانی نظام آمده است: مستحضر هستید که آقای روحانی بهعنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران در ضمن اظهاراتی در روز سهشنبه در جمع مدیران بانکی کشور در مجمع عمومی بانک مرکزی با ادبیاتی دور از شأن رئیس جمهوری اسلامی بهعنوان حامی قانون و ساختارهای رسمی انقلاب اسلامی، با اشاره به عدم تصویب لوایح استعماری پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام، در خصوص این رکن قانونی ساختار نظام گفتند: «نمیشود کشور را بهدست 10 تا 20 نفر داد. صاحب این کشور، این ملت است. گفتید واقعیتها را به مردم نمیگویند؛ تا مشکل پیش میآید، میگویند مدیریت دولت؛ ما بودیم یا شما که این مشکل را به وجود آوردید؟ تصمیمگیر در این کشور یا مجلس است یا دولت یا رهبری.»
در ادامه این نامه عنوان شده است: این اظهارنظر غیرقانونی، غیراخلاقی و خارج از جایگاه یک رئیسجمهور که موجب خدشهدار شدن وجهه مجمع تشخیص مصلحت نظام بهعنوان یکی از مهمترین ارکان تصمیمگیری در جمهوری اسلامی که رهبر انقلاب نقش آن را نقش بیبدیل در اداره و قوام و استحکام نظام مقدس جمهوری اسلامی دانستند غیرقابل چشمپوشی است. اینگونه اظهارنظرها در مورد این جایگاه که بیش از هر چیز در این روزها توسط دشمنان انقلاب مورد هجمه میباشد قطعاً موجبات تضعیف این نهاد مهم را در اذهان ملت ایران فراهم میآورد. از همین رو جنابعالی بهعنوان ریاست این مجمع عالیرتبه، وظیفهدارید از جایگاه قانونی آن حراست کرده و تخریبهای اینچنینی را با شدت لحن و قدرت پاسخ بدهید.
همچنین در این نامه آمده است: حال که به همت جنبش دانشجویی و عموم مردم انقلابی در سراسر کشور، حرکتی همگانی در مقابله با تحمیل این کنوانسیونهای استعماری به کشور عزیزمان ایجادشده است و بحمدالله اعضای مجمع نیز صدای مخالفت مردم و رهبری را شنیدهاند و به مخالفت قیام کردهاند نباید اجازه دهید افرادی که پنج سال و نیم است کشور را معطل ایده رنگورو رفته غربگرایانه خودکردهاند بار دیگر با اجرای فرمانها غربیها کشور را در برابر تحریمها خلع سلاح کنند؛ لذا از جنابعالی که معتمد رهبری هستید انتظار داریم جلوی اینگونه حملات به رئیس و اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام را گرفته تا اعضا بتوانند بدون فشارهای دولتی تصمیم درست را اتخاذ کنند.
در ادامه نامه نوشته شده است: از سویی دیگر آقای روحانی در ادامه صحبتهایشان اضافه میکنند: «تمام کشورهای دنیا در این گروه -FATF- شرکت کردهاند؛ یعنی هیچکدام عقل نداشتهاند؟ دولت و مجلس ایران هم که تصویب کردهاند، تدبیر نداشته؟ شورای نگهبان هم که امضا کرده، تدبیر نداشته؟ اینکه نمیشود. رهبری چند بار گفتهاند من با لوایح چهارگانه مشکلی ندارم!»کما اینکه مطلعید این سخنان کذب محض بوده و رئیسجمهور به شورای محترم نگهبان و رهبری علناً نسبت دروغ دادهاند. علاوه بر آن لازم است متذکر شویم که ادعای عضویت تمام کشورها در این کارگروه کاملاً غلط و فریبدهنده است. درواقع نهتنها تمام کشورهای دنیا عضو کارگروه مالی FATF نیستند بلکه اکثریت کشورهای جهان نیز در این کارگروه حضور ندارند.
در ادامه عنوان شده است: بنابر اعلام رسمی خود سازمان FATF تعداد اعضای آن به 40 کشور نمیرسد که در بین آنها دشمنان ملت ایران از قبیل رژیم جعلی صهیونیستی، آمریکا و عربستان سعودی هم حضور دارند. از طرفی برخلاف سخن غلط رئیسجمهور، جنابعالی بهخوبی مستحضر هستید که شورای نگهبان دو کنوانسیون پالرمو و CFT را تصویب نکرده بلکه رد نموده است.
همچنین در این نامه قید شده است: رهبری نیز بارها مخالفت خود با تصویب کنوانسیونهای استعماری خارجی را بیان کردهاند و در این مورد همنظر ایشان مشخص است کما اینکه صریحاً اعلام فرمودند و صرفاً با طی روال قانونی بررسی این لوایح اظهار موافقت کردند.
در ادامه نامه عنوان شده است: حضرت آیتالله آملی، شاید آقای روحانی با جایگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام آشنایی کامل نداشته باشند، لکن با جایگاه و حدود اختیارات شورای نگهبان و قوه قضائیه آشنایی کامل دارند. دروغ بستن به شورای نگهبان و ادعای موافقت رهبری با این کنوانسیونها جهت فشار به مجمع تشخیص و فریب افکار عمومی و همچنین مخدوش نمودن جایگاه این نهاد از سوی ریاست جمهوری ایران اسلامی امری غیرقابل چشمپوشی است و از جنابعالی بهعنوان ریاست مجمع تشخیص مصلحت و عضو شورای نگهبان درخواست برخورد مقتضی با ایشان را داریم تا عاملی برای سوءاستفاده دشمنان داخلی و خارجی نگردد. در نظر داشته باشید که مطابق اصل 115 قانون اساسی رئیسجمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب گردد: ایرانیالاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور.
در پایان نامه آمده است: باتوجه به وجوب وجود صفت تقوا در رئیسجمهور از حضرتعالی مطالبه داریم با این بیاحترامی آقای روحانی برخورد قانونی کرده و بساط این هتک حرمت کردنها را برچینید.
انتهای پیام/4085/ن
انتهای پیام/