صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۹ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت :

استقرار دولت الکترونیک در کشور ضرورت است

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: زمانی که از استقرار دولت الکترونیک سخن می‌گوییم، دیگر مزیت محسوب نمی‌شود، بلکه در حال حاضر استقرار دولت الکترونیک ضرورت است.
کد خبر : 364359

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، طاهر موهبتی در اجلاس معاونان پشتیبانی و توسعه و ذی‌حسابان بیمه سلامت کل کشور که در بوشهر برگزار شد، اظهار کرد: درگذشته از ضرورت‌ها و مزیت‌های استقرار دولت الکترونیک در جامعه سخن می‌گفتیم، اما در حال حاضر هیچ راهی جز شکل‌گیری و استقرار دولت الکترونیک در کشور نداریم.


مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه در سازمان بیمه سلامت هر اقدامی نیازمند وجود زیرساخت IT است، تصریح کرد: رفع همپوشانی، مدیریت منابع مالی، اجرای راهنماهای بالینی و پروتکل‌های درمانی به وجود زیرساخت IT و سازمان الکترونیک بستگی دارد. به همین علت بود که معاونت فناوری اطلاعات را در سازمان بیمه سلامت ایجاد کردیم. البته باید به سمتی حرکت کنیم که معاونت بیمه گری به‌جای استفاده از کاغذ، از زیرساخت IT استفاده کند تا نیازی به معاونت جداگانه فناوری اطلاعات نداشته باشیم.‌


موهبتی عنوان کرد: در راستای ایجاد سازمان الکترونیک در سازمان بیمه سلامت، رسیدگی اسناد به‌صورت الکترونیک در اصفهان و نسخه‌نویسی الکترونیک در کرمان اجرایی شد. همچنین موضوع استحقاق‌سنجی نیز در تمام بیمارستان‌های دولتی شکل‌گرفته است، اما به دنبال این هستیم که فرآیند کامل استحقاق‌سنجی و اعتبارسنجی اجرایی شود.‌


وی خاطرنشان کرد: در زمینهٔ اجرای کامل سازمان الکترونیک در بیمه سلامت، نیازمند کمک پزشکان، سازمان نظام پزشکی و بخش‌های دیگر هستیم.


موهبتی در خصوص اهمیت معاونت توسعه و پشتیبانی، عنوان کرد: اگر معاونت توسعه در سازمان بیمه سلامت اصلاح شود، این سازمان برنامه‌ها و کار خود را به‌درستی اجرا می‌کند. در کشورهای توسعه‌یافته ۷۰ درصد تولید ثروت توسط نیروی انسانی انجام می‌شود، اما در کشور ما این میزان فقط ۳۱ درصد است. متأسفانه ما نیروی انسانی را جدی نمی‌گیریم و در زمینهٔ تکریم نیروی انسانی به سمت نادرستی پیش می‌رویم.‌ باید به معیشت و رفاه نیروی انسانی توجه ویژه داشت.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر