صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۵ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۴
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش:

امسال 450 معلم به مدارس خارج از کشور اعزام می‌شوند/ 298 نفر از معلمان با ارز نقدی به مدارس خارج از کشور اعزام می‌شوند

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال 450 نفر از معلمان به مدارس خارج از کشور اعزام می‌شوند، گفت: 298 نفر از نیروهای اعزامی با دریافت ارز نقدی و بقیه به صورت نیروهای تبعی به مدارس خارج از کشور اعزام می‌شوند.
کد خبر : 36379

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، خلیل الله بابالو قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور در گردهمایی و نشست توجیهی معلمان اعزامی به مدارس جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با بیان اینکه 450 نفر از معلمان ما نیز امسال به مدارس خارج از کشور اعزام می شوند اظهار کرد: 298 نفر از نیروهای اعزامی با دریافت ارز نقدی و بقیه تحت عنوان نیروهای تبعی به مدارس خارج از کشور اعزام می‌شوند.


وی افزود: زمانی که ما این پست را در وزاتخانه تحویل گرفتیم هزار و 300 پرونده باقی مانده بود که 85 درصد نیروها هنوز موفق به رفتن به مدارس خارج از کشور نشده بودند اما با سیاست و رهنمودهای وزیر آموزش و پرورش برنامه‌ای را فراهم کردیم که معلمانی که به مدارس خارج از کشور می‌روند پس از دو سال به کشور بازگردند. در گذشته این گونه بود که برخی با رفتن به سراغ سفرای ایران در کشورهای خارجی تلاش می‌کردند دو سال خدمت خود را به سال‌های بیشتری افزایش دهند ما نیز تلاش کردیم بین معلمان تبعیض قائل نشویم.


بابالو با بیان اینکه امسال نسبت به سال گذشته 4 ماه زودتر همکاران خود را جهت اعزام به مدارس خارج از کشور سازماندهی می‌کنیم، اضافه کرد: ما در بحث اعزام امتیاز بندی معلمان را برای خود معیار قرار داده‌ایم. در طول دو سال گذشته بیش از 40 تا 50 مورد معلمانی بودند که احساس می‌کردند حق آنها در این زمینه ضایع شده است اما ما تلاش کردیم این میزان را کاهش دهیم به طوری که در سال گذشته تنها یک مورد از همکاران ما احساس نارضایتی در این زمینه داشت.


قائم مقام وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به محض اینکه دوستان و همکاران ما به کشورهای محل تدریس خود اعزام شوند از اوایل مهر ماه سازماندهی سال بعد را شروع می‌کنیم، اضافه کرد: ما تلاش می‌کنیم معلمانی را که باید در مدارس چند پایه تدریس کنند تقویت کنیم تا هزینه‌ها به درستی مطرح شود.


وی ادامه داد: یکی از کارهایی که ما به دنبال آن هستیم جذب حداکثری دانش آموزان بوده است. ما موفق شدیم سال گذشته 500 دانش آموز را جذب کنیم که 200 نفر از آنها در استانبول، 200 نفر در شبه قاره هند و 100 نفر در سوریه و لبنان بوده‌اند.


وی با بیان اینکه توسعه مشارکت یکی از سیاست‌های جدی ما است و کمک‌های خوبی در این زمینه دریافت کرده‌ایم، عنوان کرد: با حضور در عرصه‌های جهانی و تقویت تعاملات خود حرکت‌های خوبی انجام شده است. کیفیت بخشی به برگزاری دوره‌های ضمن خدمت و راه‌اندازی مدرسه مجازی یکی دیگر از اقدامات ما در این زمینه بوده است شبکه داخل ایران در این خصوص محدودیت داشت به همین دلیل ما از توان خود در حوزه اروپا استفاده کردیم و توانستیم با استفاده از شبکه‌های ارتباطی تعاملات خوب بین رشته‌ای با معلمان مختلف جهان داشته باشیم.


بابالو تحقیق و پژوهش را یکی دیگر از اقدمات انجام شده در این زمینه عنوان کرد و گفت: هم اکنون 170 پژوهش در اختیار داریم که بعضی از آنها قابلیت چاپ شدن و انتشار نیز دارند. راه‌اندازی میزهای گفت‌وگو بین معلمان و دانش آموزان ایرانی با سایر کشورها یکی دیگر از اقداماتی است که در این خصوص انجام داده‌ایم.


قائم مقام وزیر آموزش و پرورش گفت: اعزام متقابل معلم و دانش آموزان به ایران و بالعکس یکی دیگر از اقدامات انجام شده در این عرصه است. ما توان این را داریم که هزار نفر از آنها را به داخل کشور دعوت کنیم و هزار نفر دیگر را به خارج از کشور اعزام کنیم. همچنین مهندسی اعزام جهت حضور هدفمندانه و برنامه‌ریزی شده با توجه به فعالیت کشورها یکی دیگر از اهداف ما است.


انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش و پرورش
ارسال نظر