صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۱۵ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
رحیم حب‌نقی مطرح کرد:

تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت برای تحقق شعار سال ۹۷

رئیس دانشگاه ارومیه گفت: نقشی که دانشگاهیان می‌توانند در تحقق شعار سال ۹۷ داشته باشند، تقویت بیشتر ارتباط دانشگاه با صنعت است.
کد خبر : 363700

رحیم حب‌نقی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بیان اینکه مقام معظم رهبری در ابتدای سال ۹۷ راهبرد و شعار سال را «حمایت از کالای ایرانی» نام‌گذاری کردند، اظهار کرد: نقشی که دانشگاهیان می‌توانند در تحقق شعار سال ۹۷ داشته باشند، تقویت بیشتر ارتباط دانشگاه با صنعت است.


وی بیان کرد: اگر کالای ایرانی با کیفیت در بازار نباشد، مردم استقبال نکرده و دنبال خرید کالای خارجی می‌روند؛ برخی کالاهای خارجی کیفیتشان بهتر از ایرانی است، چرا که کشورهای توسعه‌یافته R&D دارند و به‌طور مرتب اجناسشان را در کارخانه‌ها ارزیابی و تحقیق کرده و توسعه می‌‌دهند. (R&D یا واحدهای تحقیق و توسعه ابزارهایی ارزشمند برای توسعه و بهبود کسب‌وکار هستند، به این معنا که R&D می‌تواند کسب‌وکار را به سمت‌وسوی تولید محصولات و ارائه خدمات نوآورانه پیش ببرد و از این طریق رشد کسب‌وکار و افزایش توان رقابتی آن را در بازار تضمین کند).


رئیس دانشگاه ارومیه افزود: نقش متولیان دانشگاه‌ها در تحقق شعار «حمایت از کالای ایرانی» این است که پشتوانه‌ای برای کارخانه‌ها و کارگاه‌ها شوند و به محصولات آن‌ها کیفیت بخشند.


حب‌نقی عنوان کرد: به صنایع اعلام کرده‌ایم که مشکلاتشان را به ما بگویند، دانشگاهیان قادر هستند که با راه‌حل‌های علمی مشکلات را رفع کنند.


حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان جزو اولویت‌های اصلی دانشگاه ارومیه است


وی افزود: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان جزو اولویت‌های اصلی دانشگاه ارومیه است؛ این شرکت‌ها می‌توانند در حل مشکلات کشور مفید واقع شوند.


رئیس دانشگاه ارومیه بیان کرد: برنامه راهبردی دانشگاه ارومیه در سال 95 توسط هیئت امنای دانشگاه تصویب و براساس سیاست‌های کلان دانشگاه، برنامه‌ها را پیگیری می‌کنیم که از محورهای اصلی آن تولید دانش فنی است.


حب‌نقی افزود: از شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانیم برای دانشگاه کسب درآمد کرده و با اجرای پروژه‌ها و تولید علم به ثروت دست پیدا کنیم.


وی با اشاره به اینکه ارومیه دومین استان پر آب کشور است، افزود: قصد داریم در دانشگاه ارومیه در حوزه آب پیشرفت‌های خوبی داشته باشیم؛ البته مشکلات اقتصادی کشور بر بودجه و برنامه‌های دانشگاه تأثیر منفی گذاشته است، ولی با همه کمبودها و کاستی‌ها برنامه‌های دانشگاه را با قوت ادامه می‌دهیم.


رئیس دانشگاه ارومیه عنوان کرد: تغییر در سرفصل‌ها، حرفه‌آموزی، مهارت‌محور کردن دانشجویان و تربیت قشر دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی از برنامه‌های اصلی و راهبردی دانشگاه ارومیه است.


انتهای پیام/4118/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر