صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۴۲ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷

اهمیت ارتباطات آموزشی از تنش‌های تجاری بیشتر است

تنش‌های تجاری آمریکا و چین نشان می‌دهد که ارتباطات آموزشی اهمیت ویژه‌ای دارند.
کد خبر : 363671

به گزارش خبرنگار حوزه‌ دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا  از تایمز هایر اجوکیشن، مذاکرات تجاری آمریکا و چین تاکنون تأثیری بر فرصت‌های تحقیقاتی میان این دو کشور نداشته است؛ اما از بین بردن ارتباطات آموزشی می‌تواند آسیب جبران‌ناپذیری به هر دو کشور بزند.


آمریکا و چین همچنان در حال انجام مذاکرات تجاری هستند و شرکت‌ها و صنایع در هر دو کشور شامل بخش آموزشی امیدوارند به پیشرفت قابل‌توجهی دست یابند تا روابط آمریکا و چین بهبود یابد. جنگ تجاری میان این دو کشور مشکلات زیادی را در تبادل کالا، تکنولوژی و رفت‌وآمد افراد ایجاد کرده است.


دانشگاه‎ دوک کانشان که توسط دانشگاه دوک در آمریکا و دانشگاه ووهان در چین بنیان‎گذاری شده است،‌ دانشگاه مشترک چین و آمریکاست که در بخش شرقی جیانگسو تأسیس شده است. با تخریب روابط آمریکا و چین فشار زیادی به دانشگاه دوک کانشان وارد خواهد شد.


خوشبختانه جنگ تجاری فعلی میان آمریکا و چین تأثیر زیادی روی همکاری‌های آموزشی این دو کشور نداشته است؛ اما مشکلاتی در زمینه صدور ویزای کار و ویزای دانشجویی وجود دارد. والدین بسیاری از دانشجویان نگران عدم ثبات پروژه‌های آموزشی پس از تخریب روابط میان دو کشور هستند.


متخصصان آموزشی بر این باورند که پروژه‌های آموزشی مشترک اهمیت و ارزش همکاری واقعی،‌ دوجانبه و سودمند را نشان می‌دهد. اکثر روش‌ها برای حل مشکلات بزرگ جهانی بسته به همکاری نزدیک آمریکا و چین دارد که به ترتیب نخستین و دومین اقتصاد بزرگ جهان هستند.


انتهای پیام/4021/ن


 


انتهای پیام/

برچسب ها: چین آمریکا
ارسال نظر