صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۷ - ۱۴ دی ۱۳۹۸
دهه بصیرت 18/ مشاور رئیس دانشگاه آزاد:

دانشگاه به‌عنوان یک‌نهاد علمی باید بصیرت‌افزایی کند

مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی امور استان‌ها دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه به‌عنوان یک نهاد علمی و فرهنگی باید بصیرت‌افزایی قشر زیرمجموعه خود را در اولویت قرار دهد.
کد خبر : 363439

علی سروری‌مجد در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست  گروه دانشگاه خبرگزاری آنا اظهار کرد: روز 9 دی به‌عنوان روز بصیرت نامیده شده است؛ این  نام‌گذاری حاکی از اقدامِ انقلابی مردمِ انقلابی پس از حادثه روز عاشورا سال 88 است. همواره انقلاب اسلامی دنبال‌رو راه سیدالشهدا(ع) بوده است.


وی با تأکید بر اینکه مردم به نام سیدالشهدا(ع) و برای پاسداری از انقلاب اسلامی پا به میدان گذاشتند، افزود: از حوادث روز عاشورا سال 57 و شعارهای «لبیک یا حسین» مردم در طول هشت سال دفاع مقدس تا روز عاشورا سال 88 که فتنه‌گران چهره واقعی خود را نشان دادند.


سروری‌مجد در خصوص نقش دانشگاه بر بصیرت جامعه گفت: دانشگاه به‌عنوان یک‌نهاد علمی و فرهنگی باید بصیرت افزایی قشر زیرمجموعه خود در اولویت قرار دهد؛ دانشگاه آزاد اسلامی دارای یک‌میلیون دانشجو است که می‌تواند با بصیرت افزایی در دانشگاه (بصیرت ناشی از بصیرت انقلابی سیدالشهدا(ع) در کشور تأثیرگذار باشد.


مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی امور استان‌ها دانشگاه آزاد اسلامی گفت: گرامی‌داشت دهه بصیرت برای یادآوری لزوم بصیرت افزایی است؛ هر چه بصیرت نسبت به انقلاب بیشتر باشد، هراس و ترس دشمن از ما بیشتر خواهد بود. از همین رو باید بصیرت افزایی روزبه‌روز در دانشگاه‌ها افزایش پیدا کند.


سروری‌مجد خاطرنشان کرد: دانشگاه اسلامی در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و مدیریتی باید به سمت اسلامی شدن (حاکمیت ارزش‌ها و ارتقای بینش‌ها) تلاش کند. هم‌چنین در بحث 9 دی، ارکان دانشگاه (محتوا دروس، اساتید و فضای عمومی دانشگاه) باید به سمت بصیرت افزایی رود؛ بدین معنا که معارف قرآن و اهل‌بیت را خوب بشناسد و در جهت قیام سیدالشهدا(ع) که حفظ دین و امربه‌معروف و نهی از منکر را بشناسد و دنباله‌رو آن باشد.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر