صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۹ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
صدیقی:

سالانه 100 هزار دانشجو پایش سلامت می‌شوند

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: طرح پایش سلامت برای ورودی‌های جدید اجرا می‌شود و هر سال ۱۰۰ هزار نفر از این خدمات بهره‌مند می‌شوند.
کد خبر : 362383

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مجتبی صدیقی با بیان اینکه طرح پایش سلامت برای ورودی‌های جدید از محل اعتبارات سازمان امور دانشجویان اجرا می‌شود، اظهار کرد: در هر سال ۱۰۰ هزار نفر از این خدمات بهره‌مند می‌شوند.


وی تصریح کرد: با اجرای طرح پایش سلامت، افرادی که با مشکلات جسمی مواجه هستند، رصد می‌شوند و در طول مورد تحصیل توجه ویژه قرار می‌گیرند. خوشبختانه در سال‌های اخیر مراکز مشاوره در دانشگاه‌ها جایگاه خود را پیدا کرده‌اند.


صدیقی با بیان اینکه در سازمان امور دانشجویان تلاش‌مان بر آن است که به نحوه گذراندن اوقات فراغت دانشجویان توجه کنیم، افزود: با برگزاری برنامه‌های پرنشاط فرهنگی در دانشگاه‌ها می‌توانیم افسردگی‌های نسبی که ممکن است دانشجویان داشته باشند را کاهش دهیم.


وی با اشاره به اینکه نخستین مرجع مشورت دانشجویان، همکلاسی‌های آنها هستند، افزود: کانون‌هایی متشکل از دانشجویان تشکیل شده تا رابطی میان دانشجویان و مرکز مشاوره باشد و شناسایی و درمان بیماری‌های روحی دانشجویان تسریع شود؛ بیش از ۱۵۰ کانون در کشور مشغول به کار هستند و بیش از ۱۵ هزار عضو فعال دارند.


صدیقی با بیان اینکه تا پایان برنامه ششم سعی می‌شود زیرساخت‌های تربیت بدنی را به سطح قابل قبولی برسانیم تصریح کرد: در گذشته کار خیرین به بحث‌های عام المنفعه مانند ساخت مدرسه و مسجد بود اما خوشبختانه در چند سال آموزش عالی توجه ویژه خیرین را به خود جلب کرده است. اگر بتوانیم سرپناه دانشجو را در سراسر کشور به گونه‌ای فراهم کنیم که دانشجو بدون هیچ دغدغه‌ای به درس توجه کند، قطعاً اجری کمتر از ساخت مسجد ندارد.


در ادامه احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند عنوان کرد: اگر بنیاد حامیان و حمایت خیرین نبود، این مرکز هم احداث و تجهیز نمی‌شد.


وی با بیان اینکه دانشگاه بیرجند، نخستین دانشگاهی بود که طرح پایش سلامت کارکنان را اجرا کرد، افزود: امیدواریم با وجود این مرکز بتوانیم مشکلات سلامت همکاران و دانشجویان را درمان کنیم.


انتهای پیام/4123/


انتهای پیام/

ارسال نظر