صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۲۰ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
در گفتگو با آنا مطرح شد؛

آینده موفق‌ و سالم‌ دانش‌آموزان با کسب مهارت‌ در مدارس

رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای ساوه گفت: کسب مهارت‌ توسط دانش‌آموزان، آنان را مقابل آسیب‌های اجتماعی و روانی محافظت کرده و افراد موفق‌ و سالم‌تری خواهند بود.
کد خبر : 361915

سیدمیثم ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، درباره طرح مهارت‌آموزی در مدارس و آموزشکده‌های سما اظهار کرد: با توجه به شرایط موجود مدارس سمای واحد ساوه در مقطع ابتدایی در دبستان دخترانه سما برای پایه‌های اول تا ششم یک ساعت در برنامه هفتگی با حضور مربی مربوط به آموزش مهارت‌ها اختصاص داده شده است که مورد استقبال اولیا و دانش‌آموزان قرار گرفته است.


وی افزود: در دبستان پسرانه سما برنامه‌های متنوع از قبیل مهارت کتابخوانی، بازی‌های قومی و محلی و برپایی نمایشگاه‌های مختلف برای ارائه آثار انجام می‌شود. در مقطع دوره متوسطه اول در درس کار و فناوری و درس هنر مهارت‌های گوناگون در زمینه‌های کاشی‌کاری، کار روی مس، ویترای، نقاشی و کارهای هنری دیگر انجام می‌شود و در دوره متوسطه اول دخترانه با مرکز فنی و حرفه‌ای برای برگزاری دوره‌های خیاطی، آموزش چرم و سوزن‌دوزی برنامه‌ریزی شده است و در هنرستان‌ها با توجه به ماهیت آموزشی هنرآموزان، مهارت‌های گوناگون از طریق آموزش به دست می‌آورند.



سرپرست معاونت سما و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سمای ساوه با بیان اینکه  آموزش مهارت‌ها در بسیاری از کشورها از پیش‌دبستانی تا دانشگاه تدریس می‌شود، گفت: در سطح آموزشکده سمای ساوه، دفتر پژوهش با همکاری مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان ساوه اقدام به برگزاری دوره کوتاه‌مدت عکاسی کرد.


ابراهیمی اظهار کرد: این مهارت‌ها در مقطع ابتدایی دانش‌آموزان با توجه به توانمندی‌ها و نیازهای آنان می‌تواند در قالب بازی و مهارت دست‌ورزی، طراحی و بومی‌سازی و در مقاطع دبیرستان دوره اول، دوم و هنرستان‌ها تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآزموده می‌تواند باعث فعال‌شدن چرخه اقتصادی و ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان شود.


وی با اشاره به ایجاد مدارس مهارتی در دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: کسب مهارت‌ها توسط دانش‌آموزان در زمینه‌های مختلف زندگی اجتماعی و فردی، آنان را مقابل آسیب‌های اجتماعی و روانی محافظت می‌کند و در آینده افراد موفق‌تر و سالم‌تری خواهند بود.


انتهای پیام/4062/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر