صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۲ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷
حجت‌الاسلام‌ خسروپناه خبر داد:

ثبت 45 نظریه نوآورانه در حوزه علوم انسانی

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی از ثبت 45 نظریه نوآورانه در حوزه علوم انسانی خبر داد.
کد خبر : 361730

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از  مشهد، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه صبح امروز در نخستین همایش تخصصی تعالی و تحول در علوم انسانی و آشنایی استادان با روش اجرایی کرسی‌های ترویجی و نظریه‌پردازی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد برگزار شد، گفت: کرسی‌های نظریه‌پردازی مربوط به اعضای هیئت علمی و استادان و کرسی‌های آزاداندیشی مربوط به دانشجویان و زیر نظر وزارت علوم است.


وی افزود:‌ دبیرخانه هیئت حمایت از کرسی‌ها دو دسته از نشست‌ها را پشتیبانی می‌کند که به نام کرسی‌های نظریه‌پردازی و کرسی‌های ترویجی شناخته می‌شوند.


معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه برگزاری کرسی‌های ترویجی از چهار سال قبل در دانشگاه‌های دولتی و یک سال قبل در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده است، اظهار کرد: تاکنون 2 هزار و 600 کرسی ترویجی برگزار شده که 45 نظریه نوآورانه ثبت و تأیید شده است.



خسروپناه با بیان اینکه همه دانشگاه‌ها از سیستان و بلوچستان تا اصفهان برگزارکننده کرسی‌های آزاداندیشی بوده‌اند، افزود: هر دانشگاهی که رئیس آن دغدغه این امر را داشته کرسی‌های آزاداندیشی در آنجا برگزار شده است.


وی نقش استادان را در تعالی و تحول در علوم انسانی مهم خواند و گفت: استادان در تألیف کتب درسی و برگزاری کرسی‌های ترویجی نقش اساسی دارند.


رئیس دبیرخانه هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره با تأکید بر اینکه علوم انسانی حکمی را در دانشگاه پیاده‌سازی کنیم، اظهار کرد: حکمت در فرهنگ ما به معرفتی گفته می‌شود که مبتنی بر مبانی دینی است و باید نافع و کارآمد باشد.


خسروپناه بر ایجاد مدارس عالی مهارتی تأکید کرد و گفت: امروز باید رشته‌هایی ایجاد شود تا مهارت‌های عمومی را به جوانان بیاموزد.


وی تأکید کرد: در این مدارس باید هنر اصیل ایرانی اسلامی آموزش داده شود تا جوانان علاوه با کسب مهارت‌های جدید و کارآمد به دنبال هنرهای بی‌هویت نباشند.


به گزارش آنا،‌ در این همایش استادان و اعضای هیئت علمی به طرح پرسش‌ها و ابهامات خود پرداختند که حجت‌الاسلام خسروپناه به آنها پاسخ داد.


نشست تخصصی تحول در علوم انسانی با حضور استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و جمعی از طلاب حوزه علمیه مشهد پایان‌بخش این همایش یک‌روزه بود.


انتهای پیام/4121/4062/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر