صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۱۰ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷
با کتاب سال دانشجویی/5

دستاورد دانشجویی جایگزینی برای شکر یا ساکارز معرفی کرد

سیروپ‌های گلوکزی که از منابع نشاسته‌ای استخراج می‌شوند، می‌توانند به‌عنوان یک ماده اولیه کلیدی، جایگزین خوبی برای ساکارز یا شکر معمولی باشند.
کد خبر : 361477

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در بخش اصلی کشاورزی و منابع طبیعی کتاب «سیروپ‌های گلوکزی؛ تکنولوژی و کاربردها» ترجمه فلورا فرخی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات رشته علوم و صنایع غذایی در مقطع دکترای تخصصی، به‌‌عنوان کتاب سال دانشجویی انتخاب‌ شده است.


با توجه به سند چشم‌انداز ۲۰ ساله، قانون برنامه توسعه و نقشه جامع علمی کشور در جهت تأمین نیازها و توسعه صادرات غیرنفتی، یک‌راه مناسب سرمایه‌گذاری به‌منظور تجاری‌سازی فناوری، تولید مواد اولیه است. سیروپ‌های گلوکزی که از منابع نشاسته‌ای استخراج می‌شوند، می‌توانند باصرفه اقتصادی قابل‌توجه در هزینه‌های تمام‌شده، در انواع گسترده‌ای از محصولات صنایع غذایی، دارویی و صنایع دیگر، ویژگی‌های عملکردی منحصربه‌فردی به وجود آورده و به‌عنوان یک ماده اولیه کلیدی، جایگزین خوبی برای ساکارز یا شکر معمولی باشند.


از آنجایی‌ که وجود منابع معتبر و قابل استناد علمی، در راه‌گشایی مشکلات مرتبط در این صنعت، ضروری به‌‌‌نظر می‌رسد، کتاب «سیروپ‌های گلوکزی؛ تکنولوژی و کاربردها» کلیه اطلاعاتی که در خصوص تولید، فرآوری و به‌کارگیری انواع سیروپ‌های گلوکزی موردنیاز است را گرد هم آورده است.


تأكيد بر اطلاعات کاربردی و حائز اهمیت، تهیه محصولات غذایی مختلف با استفاده از سیروپ‌های گلوکزی، دستورالعمل‌هایی برای جایگزین نمودن ساکارز با سیروپ‌های گلوکزی و ارائه محاسبات موردنیاز و کاربردهای معمول و حتی بالقوه آن‌ها، از مطالب منحصربه‌فرد این کتاب به شمار می‌رود.


 متن این کتاب به‌طور دقیق، تخصصی و درعین‌حال ساده و روان ترجمه‌شده است؛ به‌‌گونه‌ای که ضمن حفظ امانت و رعایت کلیه ضروریات ترجمه‌، برخی توضیحات تکمیلی به‌منظور آشنایی بیشتر مخاطب در موارد خاص ارائه گردیده است. مجموعه «واژه‌نامه صنعت قندهای مایع» که در انتهای کتاب ارائه‌شده است نیز منعکس‌کننده واژگان و اطلاعات تخصصی بین‌المللی موردنیاز برای کاربران صنعت سیروپ‌های گلوکزی و پاسخگوی بسیاری از ابهامات است.


مترجمان این کتاب در پاسخ به خبرنگار آنا معتقد است مطالب ارائه‌شده در این کتاب، برای متخصصان فرآوری سیروپ‌های گلوکزی، کلیه کارخانه‌ها و تولیدکنندگان محصولات مختلف غذایی و دارویی، صاحب‌‌نظران، محققان و دانشجویان علوم و صنایع غذایی، تمامی افرادی که در خریدوفروش این سیروپ‌ها فعالیت دارند و کلیه علاقه‌مندان این صنعت بین‌المللی و گسترده، قابل‌توجه و کاربردی است.


انتهلای پیام/4108/ 4122/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر