صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
شهریار بحرانی:

سینمای انقلاب به بیراهه رفته است

یک کارگردان سینما و تلویزیون معتقد است سینمای انقلاب از اهداف خود منحرف شده است.
کد خبر : 360695

به گزارش خبرنگار حوزه سینمای گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، عصر امروز نشست «بررسی سینمای چهل ساله انقلاب و باید‌های سینمای آرمانی» از سوی مؤسسه فرهنگی عصرموعود(عج) برگزار شد.


در این نشست که در تالار اندیشه حوزه هنری با حضور اعضاء و مدیران مؤسسه عصر موعود(عج)، شکل گرفت، هنردوستان و هنرمندان عرصه سینما حضور داشتند. شهریار بحرانی به‌عنوان سخنران این جلسه به بررسی سینمای انقلاب در چهل‌سالگی انقلاب پرداخت و گفت: برای بررسی و نتیجه‌گیری بعد از تماشای یک فیلم، عصاره‌ای از آنچه که دریافت کرده و دیده‌ایم را ملاک بررسی قرار می‌دهیم. برای بررسی سینمای سی و هفت ساله انقلاب در چهل سالگی انقلاب نیز عصاره‌ای از این سال‌ها را باید مورد بررسی و کنکاش قرار داده و ببینیم در چه مکانی ایستاده‌ایم.


وی ادامه داد: آنچه را که در نگاه به سینمای این سال‌ها دریافت می‌کنیم این است که سینمای انقلاب به بیراهه رفته است و با آن سینمای مطلوب انقلاب همخوانی ندارد.اگر بخواهیم قریب به چهل سال سینمای انقلاب را به‌صورت خلاصه بگوییم، به نظر می‌رسد هیچ ارتباطی با اصل اسلام و روحیه انقلابی ندارد. این سینما اصلاً نتوانسته عظمت انفجار نوری مانند پیروزی انقلاب را بیان کند. گویی عده‌ای برای منحرف کردن سینمای انقلاب سعی و تلاش کردند و موفق هم شدند که سینما را به سویی غیر از آنچه باید هدایت کنند.



بحرانی عنوان کرد: ما در جنگ فرهنگی نابرابری قرار داریم، جنگی که ناجوانمردانه است. متأسفانه باید بگویم در ما نفوذ شده‌است، نفوذ بر عاملان فرهنگی ما در سینما عامل تولید محصولات سینمایی که شاهد آن هستیم شده است. از سال ۲۰۰۰ سینمای آمریکا به‌سوی تغییرات مشهودی رفت و خوراک فرهنگی برای کودکان و بزرگسالان داشت، مانند ارائه ابرقهرمان‌ها، الگو‌های باطل، ابزار خیالی، موجودات فرازمینی و در این اواخر نیز نشان دادن شیطان به‌عنوان یک شخصیت برتر از انسان.


وی افزود: سینمای غرب می‌خواهد انسان را از انسان بودن خود شرمنده کند. حاصل سینمای غرب، عادی شدن شرارت و بدی است و نشان دادن این که بدی‌ها خوب هستند. سینمای انقلاب باید به سویی برود که ارزش‌های واقعی انقلاب را برجسته کند؛ همانطور که مقام معظم رهبری چندین بار به مسئله نفوذ اشاره فرمودند، در سینمای ایران و مسئولان فرهنگی و متولیان فرهنگی نفوذ صورت گرفته‌ است. سینمایی که نتوانسته واقعیت عظیم انقلاب را به‌تصویر بکشد و تنها فقر و تباهی و فساد را نه در قالب انتقاد برای اصلاح بلکه با عناد و دشمنی به قصد تخریب انقلاب مصور ساخته‌ است و از سوی دشمنان انقلاب نیز اسکار و جایزه نیز دریافت کرده‌اند.


لازم به ذکر است مؤسسه موعود عصر(عج)، به عنوان مؤسسه‌ای فرهنگی و مردم‌نهاد بدون وابستگی به نهادی دولتی در جهت اعتلای فرهنگ مهدویت و ظهور فعالیت‌های فرهنگی بسیاری را انجام داده‌ است.


نشست بررسی سینمای چهل ساله انقلاب به همت مؤسسه فرهنگی موعود عصر برگزار شد و در پایان مراسم از جلد هفتم کتاب «تاریخ فرهنگی قبیله لعنت» با محتوای فراماسونری و ملت‌ها رونمایی شد.


 انتهای پیام/4104/4100/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر