صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۳:۱۶ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۷
بغزیان در گفتگو با آنا:

دولت‌ها در تبدیل تحریم به فرصت، کم‌کاری کرده‌اند

یک کارشناس اقتصادی گفت: دولت‌های مختلف در زمان‌های متفاوت در تبدیل تحریم‌های اعمال شده علیه کشور به فرصت برای خودکفایی، کم‌کاری کرده‌اند.
کد خبر : 360217

آلبرت بغزیان در گفتگو با خبرنگار حوزه اقتصاد کلان گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه در دولت‌های مختلف شاهد کم‌کاری‌های زیادی در دوران تحریم بوده‌ایم،گفت: تحریم می‌تواند علاوه بر اینکه آثار منفی بر اقتصاد کشور داشته باشد، یک فرصت مناسب برای رشد و توسعه تولید ملی باشد.


این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه رسیدن به خودکفایی در بخش‌های مختلف اقتصادی می‌تواند یکی از آثار مهم تحریم و تبدیل آن به فرصت باشد، گفت: وقتی دولت‌ها فقط نفت را می‌فروشند و به‌نوعی با خام‌فروشی برای کشور درآمدزایی می‌کنند، دیگر نمی‌توان به تبدیل کردن تحریم به فرصت امیدوار بود.


وی با انتقاد از عملکرد دولت‌های مختلف و ضعف جدی در اجرای سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: مقاوم‌سازی اقتصاد در دوران تحریم برای کشورمان به‌عنوان یک اصل مهم باید برشمرده شود؛ ولی متأسفانه در سال‌های اخیر شاهد اجرای آن نبوده‌ایم.


این کارشناس اقتصادی اضافه کرد: کشورهایی همچون ژاپن که به رشد و توسعه چشمگیری رسیده‌اند، اقتصاد خود را در برابر واردات کالاهای مختلف از کشورهای متعدد مقاوم کرده‌اند و در شرایط کنونی این کشور به یکی از بزرگ‌ترین و به‌روزترین کشورهای جهان به‌لحاظ تولید تکنولوژی تبدیل شده است.


بغزیان گفت: درست است که در زمینه واردات قطعات خودرو و حتی تجهیزات نفت و گاز با اعمال تحریم‌ها در تنگنا هستیم اما موضوع مهم اینجاست که در دوران تحریم تا چه حد توانسته‌ایم تکنولوژی کشور را به‌منظور ساخت قطعات ایرانی که از کشورهای دیگر وارد می‌کنیم، به‌روز کنیم؟


وی افزود: متأسفانه درآمدزایی در ایران حرف اول و آخر را می‌زند و به‌همین دلیل بسیاری از تولیدکنندگان ملی به‌سوی امور بازرگانی و انجام صادرات و واردات کالاهای مختلف به‌منظور کسب سودهای کلان سوق پیدا کرده‌اند؛ درحالی‌که تولید تکنولوژی و علم برای مقاوم‌سازی اقتصاد، نسبت به واردات و صادرات کالا به کشور سود آن‌چنانی ندارد.


انتهای پیام/4094/4083/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر