صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رسم یاران/ 126

فرامین مقام معظم رهبری همواره نصب‌العین خلیل بود

پدر شهید تختی‌نژاد می‌گوید: خلیل، پاسداری ولایت‌پذیر بود و فرامین مقام معظم رهبری (مد‌ظله‌العالی) همواره نصب‌العین خلیل بود.
کد خبر : 359369

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از بنیاد شهید و امور ایثارگران، شهید خلیل تختی‌نژاد سومین فرزند خانواده محمد تختی‌نژاد، 10 مردادماه سال 72 در شهر بندرعباس به‌دنیا آمد.


خلیل تختی‌نژاد وقتی یک ساله بود به دلیل شغل پدرش که نظامی بود به همراه خانواده به کردستان رفت و تا سال 74 در این استان زندگی را سپری کرد. دوران دبستان را در مدرسه بلال و مقطع راهنمایی را در مدرسه امیرکبیر گذراند و سپس دبیرستان تا پیش‌دانشگاهی را در رشته تجربی در مدرسه شهید ذاکری بندرعباس با موفقیت طی کرد.


شهید خلیل تختی‌نژاد پس از گذراندن دوران دبیرستان، وارد دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) شد و تحصیلاتش را تا مقطع لیسانس ادامه داد. شهید تختی‌نژاد مدتی در سپاه شهرستان‌های بندر خمیر و قشم خدمت کرد و بعد از آن دوران خدمتش را به اصرار و علاقه خودش در سپاه قدس گذراند.


شهید تختی‌نژاد یکی از جوان‌ترین شهدای مدافع حرم حضرت زینب(س) است که در سه مرحله به سوریه رفت و در آخرین مرحله ماه شعبان در سال 1397 راهی سوریه شد. 14 خرداد هم‌زمان با شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در منطقه عملیاتی ابوکمال در استان دیرالزور در نبرد با تروریست‌های تکفیری به فیض عظیم شهادت نائل آمد.


محمد تختی‌نژاد پدر شهید خلیل تختی‌نژاد می‌گوید: فرزندم خلیل از همان بدو ورود در جامعه علاقه‌مند به انجام کار و فعالیت در حوزه‌های فرهنگی بود و به فرهنگ قرآنی علاقه‌مند بود. خلیل از همان دوران ابتدایی علاقه زیادی به فراگیری قرآن از خود نشان می‌داد. برای یادگیری و آموزش قرآن نامش را در مؤسسه علوم قرآنی ابوتراب ساقی‌کوثر ثبت‌نام کردم. مربی او آقای بشیری تختی بود.


پدر شهید خلیل بیان می‌کند: عشق و علاقه او به قرآن به حدی بود که یکی از شاگردان ممتاز استاد بشیری شد. او همچنین علاقه زیادی به فعالیت در هیئت‌های عزاداری از خود نشان داد و به هیئت مکتب‌الزهرا(س) بندرعباس رفت. پاسداری ولایت‌پذیر بود و فرامین مقام معظم رهبری(مد‌ظله‌العالی) همواره نصب‌العین خلیل بود. او اعتقاد داشت که اوامر حضرت آقا که فرمودند: «اگر در سوریه نجنگیم مجبوریم در همدان و تهران با تکفیری‌ها بجنگیم» نباید روی زمین بماند.


پدر شهید خلیل ادامه می‌دهد: فرزندم خلیل بچه هیئتی و عضو فعال کانون فرهنگی هنری مسجد حضرت حمزه(ع) بود. در مسائل سیاسی بسیار فعال و نقش‌آفرین بود به‌طور‌مثال؛ شبی که فردای آن راهپیمایی بود با دوستانش در کانون، پرچم‌های رژیم صهیونیستی و استکبار‌ جهانی را درست می‌کرد و در مراسم، آن‌ها را به آتش می‌کشید.


پدر شهید درباره نحوه شهادت پسرش می‌گوید: خلیل در شب 19 رمضان برای انهدام یکی از توپخانه‌های سنگین داعش به همراه سه تن از همرزمان سوری خود به‌صورت داوطلبانه عازم منطقه نبرد می‌شود که در حین پیش‌روی در روستای معیضلیه در منطقه ابوکمال استان دیر‌الزور در سوریه با کمین سنگین و آتش شدید دشمن مواجه می‌شود و به‌دلیل اصابت مستقیم گلوله توپ ضد‌هوایی به درجه رفیع شهادت نائل می‌آید.


انتهای پیام/4100/ 4122/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر