صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۸ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۷
واعظ مهدوی:

2 میلیون خانوار روستایی و عشایری در کشور فاقد بیمه هستند

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان با اشاره به وجود 2 میلیون خانوار روستایی و عشایری فاقد بیمه گفت: به زودی طرح خیرین بیمه‌گر به صورت آزمایشی اجرا می‌شود.
کد خبر : 359269

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، محمدرضا واعظ‌‌ مهدوی در سفر به ایلام پیش از افتتاح مرکز مراقبت از خانواده شهر ایلام گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که بخش عمده‌ای از آسیب‌های اجتماعی به دلیل ضعف در حوزه آموزش، عدم مهارت و ضعف خودمراقبتی است.


وی به فرا رسیدن چهلمین سال‌روز پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: برخلاف تبلیغات مغرضانه دشمنان این کشور، خدمات اجتماعی در این 4 دهه متحول شده و مانند خود انقلاب، این حوزه نیز بالغ شده است.


مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با تأکید بر لزوم تخصص‌گرایی در ارائه خدمات اجتماعی گفت: اگر میلیاردها تومان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی هزینه کنیم بدون آن‌که خودمراقبتی را ترویج کنیم، راه به جایی نمی‌بریم.


معاون وزیر رفاه افزود: توانمندسازی جوانان در حیطه‌های گوناگونی مانند کنترل خشم، طریقه گفت‌وگو، راه‌های مفاهمه، شیوه‌های حل مسئله و ... مؤثرترین راه کاهش آسیب‌ها است و از این منظر، فعالیت در مرکز مراقبت از خانواده به مثابه یک خیر ماندگار است.


واعظ‌‌ مهدوی در ادامه با اشاره به وجود 2 میلیون خانوار روستایی و عشایری فاقد بیمه گفت: به زودی طرح نذر بیمه یا خیرین بیمه‌گر در چند استان به صورت آزمایشی به اجرا درمی‌آید.


وی طرح نذر بیمه را چنین تشریح کرد: دو سوم حق بیمه توسط صندوق تأمین می‌شود و یک‌سوم باقی‌مانده را باید خود بیمه‌شونده بپردازد که برخی از روستائیان و عشایر به ویژه در مناطق محروم یا دچار بلای طبیعی، توانایی پرداخت این رقم را ندارند. بنابراین افراد خیر می‌توانند با تقبل یک سوم حق باقی‌مانده، در این زمینه مشارکت و افراد را برای یک‌سال تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار دهند.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

ارسال نظر