صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۵ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
برای نخستین‌بار؛

دانشجوی دکتری تخصصی معماری دانشگاه آزاد تبریز دانش‌آموخته شد

نخستین دانشجوی دکتری تخصصی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز دانش‌آموخته شد.
کد خبر : 358876

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، مریم اسکندری نخستین دانشجوی دکتری تخصصی رشته معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با دفاع از رساله خود با عنوان «معناشناسی مکان در بازخوانی هویت در معماری مسکونی معاصر تبریز بر اساس رویکرد پدیدارشناسی» فارغ‌التحصیل شد.


در انجام این رساله، لیدا بلیلان، دانشیار گروه معماری و داریوش ستارزاده استادیار گروه شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به ترتیب به‌عنوان استادان راهنما و مشاور، اسکندری را همراهی کردند.


داوران خارجی این رساله، مرتضی میر غلامی از دانشگاه هنر اسلامی تبریز  با رتبه علمی دانشیاری و شهناز فرمانی استادیار گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب و  سحر طوفان استادیار گروه معماری واحد تبریز بودند.


اسکندری با کسب درجه عالی موفق به پایان تحصیلات خود در رشته معماری، مقطع دکتری شد. وی توانست با دفاع از رساله خود در مقطع دکتری، نام خود را به عنوان نخستین دانش‌آموخته دکتری معماری در دانشگاه‌‌های آزاد اسلامی شمال‌غرب کشور ثبت کند.



اسکندری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تبریز اظهار کرد: رویکرد اصلی این رساله، معناشناسی مکان در بازخوانی هویت (مکان) در معماری مسکونی معاصر شهر تبریز بر اساس پدیدارشناسی است.


وی افزود: این رویکرد با نگرش خاص به ساکنان به عنوان بهره‌برداران اصلی و ارتباط ذهنی و عینی آنها با محیط کالبدی مسکونی و متخصصان به‌عنوان طراحان و برنامه‌ریزان حوزه مسکن و شهرسازی، انتخاب و گزینش شده است.


دانش‌آموخته دکتری تخصصی رشته معماری تصریح کرد: هدف اصلی این پژوهش  چارچوبی تحقیقی – تحلیلی و دارای ویژگی های کاربردی درباره هویت مکان در مسکن جمعی معاصر بوده است تا با کاربست آن زمینه ارتقای کیفیت و حس تعلق به مکان در مجتمع‌های مسکونی محقق شود.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر