صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۲ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷
حجت‌الاسلام رئیسی خبر داد:

تولید داروهای خاص و استراتژیک کشور توسط آستان قدس رضوی

تولیت آستان قدس رضوی گفت: توسعه زیرساخت‌های تولید انواع داروهای استراتژیک یکی از اولویت‌های اقتصادی آستان قدس رضوی است.
کد خبر : 358623

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در آیین افتتاح سایت تولید فاکتور 8 نوترکیب و انواع فرآورده‌های دارویی بیوتکنولوژی شرکت سامان داروی هشتم، با گرامیداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: از آغاز دوره خدمتم در آستان قدس رضوی همواره بر این نکته تأکید کرده‌ام که فعالیت‌های اقتصادی آستان قدس رضوی باید در راستای گره‌گشایی از مشکلات مردم و کشور باشد.


وی افزود: نمی‌خواهیم در آستان قدس رضوی به هر قیمتی کارهای اقتصادی را پیش ببریم، به همین دلیل سرمایه‌ها به سمت تولید دارو و کالاهای استراتژیک کشاورزی که در سفره مردم به صورت مستقیم تأثیر دارد، هدایت شده است.


رئیسی توسعه زیرساخت‌های تولید انواع داروهای استراتژیک را یکی از اولویت‌های اقتصادی آستان قدس رضوی برشمرد و ادامه داد: برخی بیماران به دلیل محدودیت مالی، به برخی داروهای گران‌قیمت و استراتژیک دسترسی ندارند، لذا بنا داریم به برکت نام حضرت رضا(ع) با سرمایه‌گذاری در این بخش، نیاز این‌گونه افراد را تأمین کنیم.


وی بیان کرد: با تلاش متخصصان داخلی امروز 45 درصد نیاز بیماران هموفیلی به فاکتور 8 توسط شرکت سامان داروی هشتم تأمین می‌شود و در آینده‌ای نزدیک طی چند ماه آینده با توسعه خط تولید، به لحاظ تامین این دارو در داخل کشور خودکفا خواهیم شد.


عضو مجلس خبرگان رهبری تولید فاکتور 8 نوترکیب و تلاش برای تولید انواع داروهای بیوتکنولوژی در شرکت سامان داروی هشتم را مصداقی از جهاد علمی برشمرد و افزود: مجاهدان این عرصه با تلاش، اخلاص و بهره‌گیری از علم و فناوری دانش بنیان توانستند کاری را که از نگاه بیگانگان، توانایی انجام آن در داخل کشور وجود نداشت، به نتیجه برسانند.


وی گفت: تولید داروهای نوترکیب و فرآورده‌های بیوتکنولوژی توسط متخصصان داخلی جلوه‌ای از شعار «ما می‌توانیم» است و برای کسانی که تصور می‎کنند جوانان و متخصصان ایرانی در عرصه‌های علمی ناتوان یا کم‌توان هستند، پیام روشنی دارد.


رئیسی با اشاره به بومی‌سازی دانش تولید فاکتور 8 نوترکیب اظهار کرد: در گذشته زیرساخت‌های مورد نیاز برای راه‌اندازی خط تولید این محصول در شرکت سامان داروی هشتم ایجاد شده بود و طی 2 سال اخیر با تجهیز امکانات، زمینه تولید فاکتور 8 و تأمین نیاز داخل فراهم شد.


وی ادامه داد: با تأمین اعتبارات مورد نیاز توسط سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی، فعالیت‌های تحقیقاتی در زمینه 5 داروی بیماران سرطانی در شرکت سامان داروی هشتم آغاز شده است و طبق برنامه‌ریزی‌ها، تا 3 سال آینده تولید و وارد بازار خواهد شد.


تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه نیاز به دارو اجتناب‌ناپذیر است، اظهار کرد: می‌توان با اعتماد به جوانان و اتکا به توان متخصصان داخلی و ظرفیت‌های موجود، زمینه خودکفایی در تولید دارو و بی‌نیاز شدن از وابستگی به کشورهای خارجی را فراهم کرد.


وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه طی سال‌های اخیر با توسعه زیرساخت‌ها و بهره‌برداری از کارخانه تولید دارو در شیراز، تولیدات دارویی شرکت‌های زیرمجموعه آستان قدس رضوی به لحاظ کمی و کیفی رشد قابل توجهی داشته است.


رئیسی با تأکید بر اینکه جوانان متخصص ایرانی برای تحقق استقلال اقتصادی در همه بخش‌ها توانمند هستند، افزود: جوانان این مرز و بوم با کار و تلاش و بهره‌گیری از نوآوری‌ها و خلاقیت‌ها، هم در زمینه فناوری هسته‌ای و هم در سایر زمینه‌ها خوش درخشیده‌اند.


تولیت آستان قدس رضوی بیان کرد: کسانی که ملت ایران را تهدید و تحریم اقتصادی می‌کنند، باید بدانند که این مردم چه در دوران دفاع مقدس و چه بعد از آن، همواره تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کرده‌اند و از این به بعد هم هرچه بیشتر در تنگنای اقتصادی قرار گیرند، برای رسیدن به خودکفایی مصمم‌تر خواهند شد.


وی گفت: تحریم‌ها و تهدیدها برای ملت ایران هیچ تنگنایی ایجاد نخواهد کرد به شرط آنکه به توانمندی جوانان این مرز و بوم اعتماد داشته باشیم و از همه ظرفیت‌ها برای پیشبرد امور استفاده کنیم.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

ارسال نظر