صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۱ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷
غلامی در مجلس:

وزارت علوم حمايت رفاهی از دانشجويان دكتری را تقويت می‌كند

وزيرعلوم، تحقیقات و فناوری گفت: وزارت علوم حمايت رفاهی از دانشجويان دكتری را تقويت می‌كند.
کد خبر : 358455

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، منصور غلامی با حضور در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی به سؤال رضا انصاری نماینده مردم داراب درباره ساماندهی دانشجویان دکترا پاسخ داد.


وی اظهار کرد: حمایت از دانشجویان و ایجاد تسهیلات و شرایط مطلوب برای آنان همواره مورد تأکید وزارت علوم بوده است. ما برای تامین هزینه‌های دانشجویان به هر کدام از آنان ماهانه 700 هزار تومان پرداخت می‌کنیم و مبلغی که در برای این منظور در پنج سال گذشته در نظر گرفته شده 800 میلیون تومان بوده است.


وزیر علوم تصریح کرد: اکنون 21 نوع وام برای دانشجویان داریم که به طور خاص برای دوره دکتری داریم. همچنین 3 میلیون تومان وام ودیعه مسکن به آنان می‌دهیم که تا بتوانند هزینه‌های زندگی خود را تأمین کنند.


غلامی تأکید کرد: برای دانشجویان دام پزشکی هم مانند دانشجویان پزشکی در دوره انترنی پرداخت داریم و با توجه به مصوبات قانون آن چیزی که برای حمایت از دانشجویان لازم بوده انجام داده‌ایم.


وی با بیان اینکه حمایت از دانشجویان در دوره تحصیلات تکمیلی را با صندوق رفاه دانشجویان داریم، گفت: ودیعه مسکن از 9 تا 15 میلیون تومان است که پس از فارغ‌التحصیلی موعد توقف آن را دو سال گذاشتیم که به راحتی بتوانند آن را بازگردانند.


وزیر علوم گفت: 25 میلیون تومان ودیعه مسکن برای دانشجویان نخبه پرداخت می‌کنیم. اما امسال بودجه درخواستی برای تقویت صندوق رفاه به سمت کاهش رفتیم که امیدواریم توجه شود.


غلامی اظهار کرد: در مأموریت‌های اشتغال بعد از فارغ التحصیلی مسئولیت خاصی دیده نشده است اینکه در مورد آموزش دانشجویان برنامه‌ریزی کنیم که به سمت تأثیرگذاری بیشتر برود این کار انجام شده است. در سرفصل درس‌های دوره دکترا بازنگری جدی داشتیم و خصوصاً در رشته‌های بین رشته‌ای و با محتوای جدید باید مراکز رشد ایجاد کنیم. اکنون در دانشگاه‌ها و مجموعه پارک‌های مربوط به وزارت علوم 190 مرکز رشد علم و فناوری داریم که از رشته‌های فنی، کشاورزی، علوم انسانی داریم.


وی گفت: سال گذشته مجلس برای ارتقای بودجه پارک‌های فناوری کمک کرد که امیدواریم امسال هم ادامه پیداکند. شرکت‌های دانش‌بنیان به هزار و 300 شرکت افزایش پیدا کرده‌اند که فارغ‌التحصیلان با مدارک کارشناسی ارشد و دکتری آن مشغول فعالیت هستند.


وزیر علوم خاطرنشان کرد: در یکسال گذشته با همکاری با وزارت صنعت داشتیم قرارداد فرصت مطالعاتی دانشجحویان در صنعت را اجرایی کردیم که هم اکنون تعداد زیادی از دانشجویان در بخش صنعت فرصت مطالعاتی دارند.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر